LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

COPA CATALUNYA

El filial jugarà la Copa Catalunya

Tornar

05/08/2014 15:58

La direcció tècnica de la Unió Esportiva Llagostera ha decidit que sigui l’equip filial qui disputi l’eliminatòria de la Copa Catalunya el proper diumenge a Figueres. D’aquesta manera es vol evitar un excés de partits que pugui perjudicar els futbolistes del primer equip. Aquesta semana està especialmente farcida d’encontres pel primer equip llagosterenc, que jugarà demà dimecres al camp del Palamós (20:30 hores) i dissabte a Montilivi, a la mateixa hora , contra el Girona FC, en partit corresponent al Trofeu Costa Brava.

Per diumenge estan programats dos encontres, tots dos a les vuit del vespre: un al camp del Tordera CF, club que celebra aquest any 2014 el seu Centenari, i un altre a Figueres, corresponent a la Copa Catalunya. A l’hora de fer el calendari de pretemporada, el Llagostera no contemplava aquest compromís, ja que, com a equip de la Liga Adelante, la previsió era començar a disputar la competició mesos més tard, igual que fan altres conjunts de la mateixa categoria com el CE Sabadell o el Girona FC. Fa dos anys, el CF Tordera va cursar invitació oficial a la Unió Esportiva Llagostera per jugar un partit que, pel conjunt torderenc, suposa l’acte central dels molts que està portant a terme a l’hora de festejar els seus cent anys de vida.

El nostre club va donar la seva conformitat i es va comprometre a jugar el matx amb el seu primer equip, com així farà. D’altra banda, alguns jugadors del primer equip com Imaz, Tarradellas, Moragón o Barnils arrosseguen lleugers problemes físics que, sense ser greus, sí que aconsellen el descans competitiu dels futbolistes, per tal que d’aquesta manera tots puguin estar en perfectes condicions per l’inici de la Liga Adelante, d’aquí a poc més de dues setmanes.