LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Coneix Sergio León

Coneix Sergio León Limones, hàbil davanter, el '9' del Llagostera.

Tornar

04/11/2014 16:31

Corria el minut 58 i els jugadors hi creien. Malgrat que era la primera temporada del Reus a Segona B, els números de l'equip estaven sent impressionants. Tant, que, amb la permanència assegurada, els jugadors van començar a creure en un Playoff que a tres jornades pel final de Lliga quedava a tres punts. I empataven a un gol contra el Mallorca B al quart d'hora de la segona part. Amb més il·lusió que nervis, els roig i negres van penjar un servei de banda al centre de l'àrea. Entre refusos, la pilota va caure al punt de penal i ell no s'ho va pensar. Estava d'esquenes a la porteria rival i no tenia millor opció. Així que va saltar i va armar una xilena espectacular que va entrar per tot l'escaire.

Aquell any d'estrena, de la mateixa manera que el Llagostera, Sergio León Limones (06/01/1989 - Palma del Río) va quedar a les portes de disputar el playoff d'ascens. I és que a Reus, afirma el davanter, "vaig viure tres anys impressionants de la meva vida, no només professional". Sergio León va arribar-hi amb 21 anys i va aconseguir l'ascens de Tercera a Segona B, va conèixer la seva dona i va néixer el seu fill. Havia crescut a les categories inferiors del Betis, equip amb què debutar a Segona Divisió de la mà de Víctor Fernández, fins que va provar sort cedit al Reus.

Després d'aquests tres magnífics anys, el "trepa" prova sort a Múrcia, on arriba l'estiu de 2013 amb el repte de tenir minuts a Segona, però a mitja temporada la manca de minuts el porta a Elx, on gairebé es converteix en màxim anotador de la categoria havent jugat la meitat de partits que la resta d'equips. Aquest any arriba a Llagostera per ajudar l'equip en aspectes ofensius. Considera que "anirem, segur, de menys a més, perquè és difícil compaginar una plantilla on la meitat no es coneixien abans, però la il·lusió hi és com el primer dia, i per part meva ho donaré tot per a aconseguir els objectius que ens hem proposat".

El "Trepa de Palma", es defineix com un jugador "ràpid, hàbil, amb bon domini de les dues cames" i valora que una de les seves grans virtuts és "la desmarcada buscant l'esquena del defensa rival". Així és Sergio León, amb la gràcia i el cor que caracteritza la seva terra, Andalusia, i la humilitat pròpia de Palma del Río, el poble on s'ha criat i que l'ha vist créixer.