LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Coneix José Antonio Ríos

Coneix José Antonio Ríos Reina, talentós jugador de banda, el '23' del Llagostera.

Tornar

05/12/2014 13:58

Del grup primer de Segona B aquella temporada 2011-12, el Madrid Castilla era un dels clars candidat a l'ascens. Nacho, Jesé, Morata o Carvajal eren uns quants dels joves que formaven part d'aquella prometedora plantilla. En la darrera jornada de Lliga, ja assegurats a la primera posició, s'enfrontaven al Vecindario. Els menys habituals van voler reivindicar-se i així ho van fer. Entre els cinc diferents golejadors, s'hi va lluir una cama esquerra que, molts ho anunciaven, estava cridada a ser professional. Amb 3-0 al marcador, va arribar el seu torn quan va sorprendre Valdebebas amb la impecable execució d'un córner que va entrar per l'escaire amb un efecte imparable.

I és que José Antonio Ríos Reina (Sevilla, 10 de maig de 1990), en aquesta primera temporada a Llagostera ja ha demostrat que és un portent físic amb un guant a la cama esquerra. Va observar-ne el talent molt aviat el Sevilla, i és que amb només 9 anys va deixar el Castiblanco CF, l'equip del seu barri, per fitxar per l'equip de la capital. Va escalar al Sevilla fins arribar al filial, i amb només 18 anys debutava a Segona Divisió i mantenia una important regularitat, havent col·leccionat fins a tretze titularitats amb el filial andalús.

Al Sevilla Atlético hi va seguir fins que, amb 21 anys, el Madrid Castilla s'interessa per reforçar una plantilla de Segona B que buscava l'ascens. En la seva primera temporada, ho va aconseguir. Va jugar a Madrid dos anys i l'estiu de 2013 signa pel Mirandés, equip amb el qual és titular indiscutible. Aquest darrer mercat de fitxatges, arriba a Llagostera, ja sent un jugador de banda contrastat amb només 24 anys.

Molts són els detalls que la seva cama esquerra ha regalat durant l'activitat que acumula com a jugador professional. Ell mateix es defineix com "un amant del joc ofensiu, que es desenvolupa bé per qualsevol posició de banda". Aquest és José Antonio Ríos Reina, una de les darreres incorporacions del club de la Costa Brava, capaç del millor i posseïdor d'una cama esquerra que no s'oblida fàcilment.