LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Coneix David Querol

Coneix David Querol Blanco, explosiu davanter, el '7' del Llagostera.

Tornar

11/02/2015 13:10

Era un moment important per al Reus aquell inici de 2011. El Llagostera era líder i posteriorment aconseguiria l'ascens, però en l'equip del Baix Camp hi havia un jove compromès i disposat a lluitar fins al final. Al mes de febrer entrarien a posicions de Playoff, però el 13 de març rebien la Montanyesa, llavors en segon lloc. Amb 1-0 al marcador i amb el ganivet a les dents, estava disposat a sentenciar, de manera que quan va veure l'espai a l'esquena dels centrals, va arrancar a córrer per rebre una passada a l'espai i encarar el porter, a qui va regatejar i, quan el central es llançava a la línia de gol per evitar el xut, al més pur estil maradonià, va retallar i va deixar-lo estès a terra i marcar el 2-0 a plaer.

Aquell any, el Reus de David Querol Blanco (Tarragona, 25/02/1989) va aconseguir l'ascens. Curiosament, el davanter avui del Llagostera formava parella atacant amb Sergio León (i que en aquell partit davant la Montanyesa marcaria el 3-0 definitiu). Llavors, amb 22 anys, Querol ja mostrava espurnes de la qualitat que té com a atacant a dia d'avui, i la gent de Reus en guarda un especial record.

David Querol comença a jugar a futbol als 8 anys a la Unió Astorga, l'equip del seu barri. Allà hi creix al llarg de tot el procés formatiu, fins que a l'etapa final de juvenil el Reus es fixa en ell i ràpidament comença a rendir i a jugar al primer equip. Amb 22 anys fitxa pel Betis, on jugaria dos anys en el seu filial a Segona B, però l'any 2013 torna a casa, aquest cop per jugar al Gimnàstic de Tarragona, on una gran temporada li permet guanyar-se el crèdit de la Segona A: el Llagostera s'hi fixa i, des del passat estiu, en defensa els colors.

Querol és un jugador molt treballador que es defineix com a "ràpid, potent i que troba bé els espais", però probablement, és un dels jugadors més bromistes de la plantilla. A l'hora de la veritat, és un personatge molt seriós i professional, però tots el veuen a venir quan es tracta d'un moment tranquil. La seva empatia fa equip i el seu coratge fa pinya, però el '7' del Llagostera ha demostrat en poc més de mitja temporada que és un jugador pencaire i explosiu com el que més.