LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

CONEIX ALBERTO PEREA

Coneix Alberto Perea Correoso, hàbil extrem, el '14' del Llagostera.

Tornar

09/04/2015 09:40

Quin gran dia per estrenar-se. Vallecas era ple de gom a gom per un inici de Lliga en què rebien l'Elx una tarda d'agost de 2013. Al minut 35, una lesió de José Carlos li va permetre entrar i, des d'aquell moment, el Rayo es va revolucionar. Al minut 43, amb 1-0 al marcador, va tallar una passada al mig del camp i, després de triangular amb Trashorras i Alberto Bueno, va rebre amb avantatge a 35 metres de la porteria rival. Però no s'ho va pensar. Va armar la cama dreta i va enviar un míssil que va sorprendre tothom en entrar per l'escaire.

Alberto Álvaro Perea Correoso (Albacete, 16/05/1990) sorprèn cada vegada la pilota és als seus peus. Ja ha estat un habitual de Primera Divisió i, als seus 24 anys, arriba a un Llagostera a l'alça. I és que Perea necessita tenir la pilota sota control, perquè de ben petit, quan als 7 anys va començar a jugar a l'AV Pilar, l'equip del seu barri, ja destacava tècnicament. I va anar creixent com a futbolista, passant per l'escola de futbol Zona Cinco i en el seu primer any de juvenil el va fitxar l'Albacete.

Alberto Perea debuta amb l'Albacete a Segona Divisió amb només 18 anys, malgrat en aquella temporada 08-09 encara era juvenil. I l'any que ve va defensar la samarreta de l'Atlético de Madrid, jugant amb el filial a Segona 'B'. Va vestir dues temporades de matalasser, però encara en viuria tres més a la capital, a Vallecas, per jugar amb el Rayo. Va alternar el filial, a Segona 'B', amb el primer equip a Primera Divisió. L'estiu del 2014, Alberto Perea accepta la proposta d'Oriol Alsina per defensar la samarreta del Llagostera i, malgrat les lesions l'hagin afectat i no hagi pogut gaudir de prou minuts, l'afició del Llagostera ja el coneix per la qualitat tècnica que desprèn amb la pilota als peus, i espera poder-lo gaudir durant molt de temps.

Com a jugador, Alberto Perea prefereix no definir-se. "Això és un tema que han de valorar els meus companys", afirma ell, però destaca que "quan tinc la pilota m'ho passo molt bé, i de la mateixa manera que quan jugo sóc feliç, ho passo malament quan no jugo". Perea reconeix que "sobretot quan estic lesionat, en moments en què veus els teus companys entrenant mentre tu ets amb el fisioterapeuta, és quan pitjor ho passes". També reconeix el jugador manxec que "de petit, m'agradava veure futbol, però preferia mil vegades més jugar-hi". I és que, com tots els grans jugadors, Alberto Perea no necessita més que una pilota per ser feliç.