LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Castillejo: "Hem d'aprofitar que la dinàmica de l'equip és positiva"

El tècnic del Llagostera ha parlat del bon moment de rendiment de l'equip i ha comentat les seves sensacions de cara al duel de demà davant el Saragossa a l'Estadi Palamós - Costa Brava.

Tornar

26/09/2014 12:00

Santi Castillejo mai es deixa endur per l'ambient que es viu al vestuari. El navarrès ha valorat que "les dues darreres actuacions de l'equip han estat notables", però alerta que "el Saragossa és un gran equip i de ben segur que serà un partit molt complicat". A més, malgrat un inici de lliga en què els aragonesos van deixar-se força punts pel camí, la seva darrera victòria contra l'Alavés (i alhora la primera en Lliga) "demostra que seran un rival molt dur". Castillejo preveu un partit "molt disputat, on haurem de ser forts, guanyar els duels individuals i aprofitar les nostres ocasions".

El Saragossa va arribar a la Costa Brava amb molta antelació. Dimecres ja era aquí i des de llavors han estat entrenant a Monells i Palafrugell, a la qual Santi Castillejo valora que "no només són un equip molt rodat, sinó que a més estaran aclimatats i, alhora, molt per la labor durant el partit". El tècnic del Llagostera no ha volgut comunicar res als seus jugadors perquè demà els convoca tots per mantenir la tensió competitiva durant tots els moments previs al matx. Tampoc considera que hagi tocat amb cap tecla "definitiva", ja que "la Lliga és molt llarga i fer una sèrie de partits bons no et garanteix mai res de cara al següent, i tots hem de remar i treballar per fer-nos més i més forts".

El de Valtierra considera que "fins ara hem fet un començament prou correcte a línies generals". A més, sap que "quan la dinàmica és positiva l'ambient de treball és molt més agradable i permet treballar millor". Castillejo valora amb molta importància el pròxim partit perquè "quan puntues tres setmanes seguides és quan confirmes que el treball no ha estat només una il·lusió, sinó que realment estem fent les coses bé, i és per això que seria molt important treure bones conclusions del duel contra el Saragossa, perquè començaria a creure que tenim consistència i continuïtat".

"Cal que ens aferrem als bons moments per fer que s'allarguin tant com sigui possible, i espero que això es reflecteixi demà amb una bona entrada a l'Estadi". Així ha parlat Santi Castillejo, desitjós de casar equip i afició.