LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Castillejo: "Després d'una victòria tan important, tot es mira amb més d'optimisme"

El tècnic del Llagostera ha comparegut davant els mitjans informatius amb motiu de la prèvia del partit Recreativo - Llagostera.

Tornar

04/09/2014 13:03

Santi Castillejo s'ha mostrat molt content de la feina feta per l'equip aquesta darrera setmana. "Després d'una victòria tan important, tot es mira amb molt més d'optimisme", ha expressat amb un somriure. "Ara creiem molt en el que fem, perquè una victòria dóna aire a l'entorn i a un mateix". A més, el tècnic del Llagostera ha fet notar la seva alegria per l'evolució dels jugadors amb molèsties durant els darrers partits.

L'entrenador del Llagostera considera que els jugadors han de perdre el nerviosisme que suposa jugar contra un rival aparentment superior. "Espero que aquest desplaçament sigui molt diferent del de Las Palmas, perquè vam cedir massa la possessió i vam generar massa poc perill", ha afirmat Castillejo, que ha valorat que "el Recreativo és un equip que vol la pilota sempre, i hem d'aconseguir crear superioritats i tenir la pilota per tal que ells no la tinguin, ja que ells són tècnicament molt bons".

No espera Castillejo fer massa canvis respecte a l'alineació que va derrotar el Leganés en la darrera jornada, però valorant que el següent partit contra el Betis és només quatre dies després del de Huelva, el tècnic del Llagostera ha assegurat que "aquells que no juguin un partit, participaran en l'altre". A més, el partit d'aquest cap de setmana és a les quatre de la tarda a Andalusia, i Castillejo ha comentat entre somriures que "tots estem pendents en les nostres aplicacions mòbils per saber quin temps farà i si la temperatura serà molt alta, però novament no tenim excusa, perquè hem estat treballant la hidratació dels jugadors i tots els aspectes que suposa jugar sota tanta calor".

Santi Castillejo ha agraït al club el fet de poder viatjar amb comoditats, ja que l'equip viatjarà a Huelva, tornarà i dimecres es desplaçarà a Sevilla a jugar el partit de Copa. "En aquest sentit, ens estan facilitant molt la feina", ha valorat el míster. L'equip viatjarà divendres de bon matí cap a Huelva, i entrenarà divendres a les 19h per preparar el partit contra el Recreativo de dissabte a les 16:00.