LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Carrillo: "Tots els jugadors tindran la seva oportunitat"

L'entrenador del Llagostera ha comparegut aquest matí per mostrar les seves sensacions de cara al Sporting - Llagostera de dissabte (18:00)

Tornar

20/11/2014 15:50

Després d'una victòria, la setmana d'entrenament és més distesa, l'ambient és més animat i al Llagostera això no ha estat pas diferent. "Necessitàvem aquesta victòria", ha assegurat Carrillo, "perquè l'equip ha guanyat molta confiança i està preparat per disputar un duel tan difícil com ho serà el de dissabte". Malgrat tot, sis són les baixes segures per a un equip que encara no ha pogut comptar amb tots els efectius en cap partit d'aquesta temporada. Aquest cop, Jordi López està sancionat (va veure la cinquena groga davant el Tenerife), mentre que Juanjo, Ratti, Óscar Rico, Robert Simón i Enric Pi són baixa per lesió. En el cas d'aquest darrer, que ja fa part de l'entrenament amb el grup, Carrillo ha assegurat que "podria jugar, però no està encara al 100% i sempre som partidaris de no arriscar per prevenir recaigudes". A tot això, el tècnic ha lamentat les constants baixes a la plantilla, i és que "es complica molt saber que podries comptar amb tots, però cada setmana parteixes sense alguna opció que probablement contemplaries".

Però l'entrenador del Llagostera encara no té del tot decidit l'onze que jugarà a Gijón. "Algun canvi hi serà", assenteix Carrillo, "però encara queda un entrenament previ al partit i mai se sap quin jugador pot reivindicar-se". L'Sporting té una plantilla molt competitiva i és l'equip que menys gols ha encaixat, a més que arriba invicte a aquesta jornada 14, i el tècnic de Monistrol ha comunicat que "la dificultat del partit és altíssima, però hem d'intentar tallar la seva facilitat per aguantar la possessió". Del rival de dissabte, Carrillo no només n'ha destacat el seu sistema ofensiu. "El seu entrenador ha estat un defensa de molt de renom a Espanya i és lògic que la seva defensa sigui forta".

Novament, Lluís Carrillo ha assegurat que està "molt content i orgullós" del treball de tot l'equip durant aquesta setmana. "Alguns jugadors que no estan tenint tants minuts estan mostrant una dedicació altíssima, i això manté una competitivitat molt sana i molt bona dins la plantilla". A tot això, el tècnic ha afegit que "no tenim jugadors indiscutibles, però tots són imprescindibles, cadascú tindrà la seva oportunitat i intentarem en cada moment triar els 11 que creiem convenients, en funció del seu estat de forma i del rival de cada setmana per treure el millor de cada partit".