LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Carrillo: "L'esperit competitiu segueix intacte"

L'entrenador del Llagostera ha reconegut que l'equip està "enrabiat" perquè sap que la jornada passada va merèixer més.

Tornar

09/01/2015 12:39

El partit de la darrera jornada davant el Girona, assegura Lluís Carrillo, "va enrabiar la plantilla, perquè malgrat haver treballat una barbaritat per preparar el partit, l'equip va perdre". Això, però, només significa una cosa per al tècnic del Llagostera: "hem de seguir treballant i aprendre que la continuïtat donarà els seus fruits". L'equip va acabar 2014 en un gran estat de forma i vol demostrar que la darrera derrota no ha alterat el més mínim l'esperit competitiu de la plantilla. A tot això, Carrillo s'enorgulleix que "els jugadors han entrenat a un nivell molt alt, una setmana més".

Fins a cinc baixes respecte els darrers onzes titulars que van aconseguir dues victòries consecutives en els darrers partits de 2014. Querol, sancionat, n'és una d'elles, però Imaz tampoc estarà disponible i, juntament amb Jorge, és baixa des del darrer enfrontament contra el Girona. A tot això, Moragón i Masó tampoc hi seran, i és que afirma Carrillo que "en aquesta setmana d'entrenaments no han pogut exercitar-se al 100% per culpa de molèsties, de manera que tampoc podrà viatjar a Miranda de Ebro. Però Lluís Carrillo s'ha mostrat molt positivista en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge, i es mostra orgullós de "l'amplitud" que té la plantilla. "Tenir cinc baixes més d'un partit a un altre però seguir mostrant un equip competitiu al màxim és una gran virtut", ha assegurat l'entrenador de Monistrol de Montserrat.

La darrera incorporació, Arturo, ha entrat a la convocatòria. Assegura Lluís Carrillo que "està en plena forma, gran condició física i amb moltes ganes de jugar, a més l'equip l'ha rebut de manera impecable i ja és un més de la plantilla". La necessitat és guanyar, i és per això que Carrillo espera veure un Llagostera "al 120%, per intentar tallar les amenaces en atac del Mirandés i aconseguir arribar amb el màxim perill a la porteria rival".

A tot això, un nom ha destacat per damunt la resta. "Urko Vera és el principal perill del Mirandés en atac i haurem de fer mans i mànigues per allunyar-lo de la zona de perill", afirma Carrillo d'un davanter "en estat de gràcia i que crearà perill si no aconseguim dominar la posició de la nostra defensa".

Aquests són els 18 jugadors que viatjaran a Miranda de Ebro:

René, Ratti, Aimar, Vallho, Alcalá, Ruymán, Enric Pi, Ríos, Diego Rivas, Jordi López, Tito, Pitu, Eloy Gila, Robert Simón, Perea, Juanjo, Sergio León i Arturo.