LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Carrillo: "L'equip té unes ganes boges de demostrar la seva vàlua"

El tècnic del Llagostera s'ha mostrat optimista en la prèvia del Llagostera-Ponferradina de diumenge 14 a les 17:00.

Tornar

12/12/2014 13:34

"Tant de bo siguem efectius de cara a porteria, que és la nostra assignatura pendent", ha afirmat Lluís Carrillo, qui ha valorat el darrer partit davant el Numància com "un cop de mala sort", tot assegurant que "l'equip està competint molt bé i està més que preparat per afrontar el partit de diumenge". La setmana d'entrenament, comenta l'entrenador, "ha anat molt bé i es nota que l'equip té moltes ganes de sortir endavant". Amb el cos tècnic, s'han repassat els errors detectats en el partit davant el Numància i s'ha estudiat el rival de diumenge (17:00), la Ponferradina.

"Estem en un moment de la temporada en què necessitem els tres punts com l'aigua, però l'equip està preparat per aconseguir-los". Lluís Carrillo ha valorat el rival de diumenge com "un equip que sempre vol tenir la pilota, però que sense ella acostuma a patir, de manera que serà important ser nosaltres els qui tinguin la possessió, i intentar que la pilota no ens cremi". Les úniques dues baixes segures són Alberto Perea, lesionat; i Diego Rivas, sancionat. D'altra banda tornen a estar disponibles els atacants Robert Simón, Óscar Rico i Juanjo Expósito. Com és habitual en els partits com a local, tots els jugadors disponibles estaran convocats per a diumenge.

Davant els perills mitjançant individualitats de la Ponferradina, Carrillo ha valorat que "no som partidaris de centrar-nos en un sol jugador, perquè si bé ens poden fer mal amb Yuri o amb Pablo Infante, també tenen jugadors de gran talla, com ho pot ser Berrocal". El tècnic aposta per un "sistema defensiu complet i sòlid, que ens permeti també controlar la pilota allà on vulguem". I de la mateixa manera que l'estratègia és clau per al Llagostera, també ho és per a la Ponferradina. "En el darrer partit contra el Numància vam cometre massa faltes en zona de perill, i hem intentat corregir aquest aspecte durant la setmana", ha explicat Lluís Carrillo.

S'espera que sigui el primer partit d'una gran sèrie en què no es preveu un temporal. El Llagostera ha jugat els darrers partits sota pluja o sota neu, però Carrillo comenta que "nosaltres volem jugar en les condicions que siguin, però és cert que ja aniria sent hora que no patíssim un clima advers". I malgrat ser cuer, l'equip és a tres punts de la salvació. Per aquest motiu Carrillo ha enviat un missatge de tranquil·litat, i és que "encadenant una bona ratxa treurem endavant la situació que estem vivint".

L'entrenador del Llagostera es mostra molt "optimista", de cara a l'entrada prevista per al partit de diumenge. I és que el club ha emprès una llarga sèrie d'iniciatives per a incentivar l'assistència a l'Estadi. És per això que Lluís Carrillo ha apostat per un bon ambient que "serà clau" per endur-se els tres punts.