LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Carrillo: "L'equip arriba molt preparat i en condicions òptimes"

L'entrenador del Llagostera ha comparegut avui davant els mitjans de comunicació amb motiu del partit que demà enfronta a Llagostera i Racing al Municipal Palamós - Costa Brava.

Tornar

31/10/2014 16:41

Lluís Carrillo s'ha mostrat content davant els mitjans de comunicació en considerar que "al llarg d'aquesta setmana creiem que l'equip ha aconseguit els objectius que ens havíem proposat de cara al partit de demà", i és que el tècnic ha valorat les diverses sessions d'entrenament com a "molt positives", en què veu que la plantilla "ha interioritzat conceptes que considerem claus de cara al partit de demà, com volem atacar, defensar i reaccionar a moments puntuals que hem visualitzat, i això fa que arribem molt més preparats i en condicions òptimes".

L'entrenador del Llagostera creu que "demà es veuran coses molt diferents a les que vam veure el cap de setmana passat a Lugo, perquè ara sí que hem tingut una setmana sencera per a actuar". I és que Carrillo s'enfronta a un rival davant el qual va caure derrotat en la darrera fase d'ascens a Segona, i sap que "serà un partit especial i fins i tot valorem que serà encara més important que el de fa quatre mesos". El tècnic de Monistrol recorda d'aquell "una il·lusió col·lectiva prèvia molt forta, malgrat vam perdre d'una manera molt cruel", i considerant que el Racing no ha variat massa en la plantilla respecte l'any passat, creu que "els coneixem i sabem que el partit serà molt dur, molt disputat i haurem de fer un molt bon paper".

Les baixes segures del Llagostera són les d'Enric Pi i Robert Simón per a un partit que, valora Carrillo, "per a nosaltres serà una final, tant li fa que encara siguem a la primera volta, perquè guanyant, l'equip ho veurà tot molt diferent, perquè sabem que la lluita per a salvar-nos serà molt dura i el pròxim pas per a aconseguir-ho serà el de demà". Després que tornés la setmana anterior Alberto Perea, es mostra amb confiança el míster, i és que el considera "un jugador diferent, que ens aporta una ajuda impressionant i que esperem que vagi jugant més i més minuts amb el temps".

Demà, abans de començar el partit, presentarà la UE Llagostera totes les plantilles del futbol base, fet que hauria de portar més gent a l'estadi i des de més d'hora, i aquesta previsió, s'alegra Carrillo, "és molt important, perquè els més petits es coneixen els seus referents i quan un jugador veu que la gent canta el seu nom es motiva, i esperem que això també ens ajudi a què l'afició s'engresqui més a cridar i animar".