LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Carrillo: "L'afició serà clau en un partit tan important com el de demà"

El tècnic del Llagostera ha confirmat que "Alcalá està disponible i pot jugar els 90 minuts"

Tornar

06/02/2015 12:46

"En el darrer partit que vam jugar, davant el Leganés, no vam estar bé, però l'equip té ganes de refer-se i demostrar que és el Llagostera que tots coneixem". Així de ferm s'ha mantingut Carrillo, convençut que l'equip recuperarà els seus trets d'identitat: "la solidaritat, la lluita en totes les pilotes, que ho mossega tot i que té més ganes de guanyar que ningú". L'equip afronta el partit amb les baixes de Vallho, Jorge i Pere Tarradellas, lesionats; i Tito, sancionat; però recupera Pedro Alcalá, una peça important que Lluís Carrillo ha valorat que "avui ha pogut entrenar bé i ha demostrat que pot estar per jugar 90 minuts".

Sobre el rival de demà, el Recreativo de Huelva, el tècnic del Llagostera ha afirmat que "tenen un mig del camp molt potent i la seva situació a la Lliga, per potencial, no els correspon, perquè són un equip amb jugadors i qualitat d'alt nivell". Per a poder superar-los, assegura Carrillo, "caldrà treure el millor de nosaltres, ser el Llagostera lluitador dels darrers partits i aconseguir que tinguin la pilota el mínim possible", i és que és conscient que "quan ells no tenen la pilota pateixen més, mentre que amb la pilota sota control són molt perillosos".

"El Recreativo vindrà amb ganes de reivindicar-se", ha advertit Lluís Carrillo. Malgrat la situació delicada del conjunt andalús, el tècnic del Llagostera ha acotat que "a vegades un moment compromès és el que treu el millor d'un equip, de manera que ens prenem aquest partit com un dels més perillosos de la temporada", però Carrillo ha apuntat que "la setmana d'entrenament ha estat molt bona i estic convençut que podrem guanyar els tres punts, perquè esperem tocar amb la tecla idònia".

Com en cada partit a casa, a excepció dels jugadors lesionats i sancionats, tots estan convocats. A última hora s'ha mostrat en bona forma Pedro Alcalá, que tenia un pinçament a l'esquena en la darrera jornada. És per això que "malgrat durant la setmana hem valorat opcions diverses per si ell no arribava a temps, avui ens ha convençut i ha demostrat que pot jugar tots els 90 minuts". A més, Carrillo ha fet una crida a l'afició, que gaudirà de nombrosos descomptes i promocions en el partit de demà: "serà molt important que amb l'afició i els seus ànims aconseguim treure el partit endavant".