LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Carrillo: "La confiança dels jugadors donarà molts punts"

El tècnic del Llagostera ha comparegut aquest migdia per a valorar el pròxim partit de Lliga (dissabte, 21:00) contra l'Alcorcón.

Tornar

06/11/2014 16:22

Lluís Carrillo s'ha tornat a mostrar molt satisfet amb la plantilla aquesta setmana d'entrenaments. Malgrat a principis d'aquesta, els ànims no eren els desitjats, l'equip "només pensa en guanyar el partit de dissabte a Alcorcón". Insisteix el tècnic que "l'estratègia és un pilar central, el cos tècnic hi creu i tenim la intenció que tots i cadascun dels jugadors hi creguin", i espera que aquest punt important a tenir en compte ens doni una sèrie de punts que a hores d'ara necessitem. Davant el Racing, les ocasions més clares van arribar d'estratègia, i aquest fet, confia Carrillo, "demostra que serà una bona arma a cada partit".

Sis són les derrotes que ja carrega el Llagostera en les primeres onze jornades. Malgrat tot, la situació actual de l'equip no preocupa "en excés" Lluís Carrillo, perquè "amb dues, tres victòries, et pots plantar al mig de la classificació. El més important és la confiança, això és el més important, i això ens donarà punts". En el darrer partit, després d'encaixar el gol inicial, es va veure un Llagostera tens, sense paciència, al fet que Carrillo ha destacat la "vital importància" de no perdre els papers si s'encaixa. "És un fet que ens passarà al llarg de la temporada, i serem més forts quan aprenguem a revertir aquestes situacions".

De l'Alcorcón, el tècnic del Llagostera ha destacat que "és un dels equips que més guerra dóna, que més targetes acumula durant el que duem de Lliga, i haurem de vigilar molt en segones jugades i anar sense por al cos a cos". Carrillo no confia en un únic plantejament, sinó que assegura que "cada partit és un món, cada rival té les seves dificultats, punts forts i punts dèbils, i per tant ens hem d'adaptar a cada enfrontament per a treure'n el màxim rendiment. És per això que tenim una plantilla tan àmplia".

Per al pròxim partit són baixa per lesió Enric Pi i Robert Simón.