LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Carrillo: "El partit de dissabte serà una prova molt dura"

L'entrenador del Llagostera afirma que "serà important treure un resultat positiu del Sadar per seguir amb la dinàmica positiva"

Tornar

12/02/2015 13:07

Baixes per una banda, baixes per l'altra. Lluís Carrillo afronta un partit complicat al Sadar davant l'Osasuna, en què tots dos equips comptaran amb notables baixes. En el cas del Llagostera ho són Jorge, Vallho, Tarradellas, Alcalá (lesionats), Pitu i Ruymán (sancionats). Això deixa el club de la Costa Brava amb només 18 jugadors disponibles per viatjar a Pamplona. El tècnic, però, sap que "tots els convocats estan al 100% i en disposició de guanyar-se el lloc, i això ens ha permès entrenar al màxim rendiment, de manera que estem molt contents del nivell a què els jugadors estan demostrant".

La clau del partit, segons Lluís Carrillo, serà d'una banda "no permetre'ls tenir la pilota, perquè són un equip que la necessiten i la va a buscar", però s'espera també que el terreny de joc estigui força glaçat i la pràctica del futbol per terra podria ser complicat, de manera que, assegura el tècnic "hem de ser intel·ligents, tant amb la pilota als peus com sense ella". Durant la setmana, una vegada més, "hem incidit en els punts forts que hem trobat del rival i hem intentat contrarrestar-los, mentre que també hem analitzat els llocs per on podem fer mal i esperem que durant el partit la feina feta doni els seus fruits".

Osasuna també té baixes, malgrat assegura Carrillo que "tenen una plantilla molt compensada i, per baixes importants que puguin tenir, compten amb substituts de gran talla". A més, compta el tècnic que "l'equip vol aconseguir un nou resultat positiu per reafirmar la seva dinàmica positiva". Tenint en compte que Osasuna no ha jugat els dos darrers caps de setmana, però sí ho va fer el passat dimarts, afirma el de Monistrol de Montserrat que "sé que hauran entrenat per tal que no notin aquest canvi en la rutina, i per tant no crec que aquest sigui un factor important". L'entrenador del Llagostera assegura que "si encadenem més de dos partits seguits amb resultats positius, començarem a sortir de la zona delicada, i per tant de moment cal que ens exigim un esforç important".