LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Carrillo, Alsina i Álvarez dirigeixen el primer entrenament

Aquest matí ha estat presentada la nova tripleta que substituirà Santi Castillejo a la UE Llagostera.

Tornar

22/10/2014 16:59

Com en les darreres temporades, la direcció esportiva decidia recuperar la dupla Carrillo-Alsina per fer front a una dinàmica de resultats que havia portat l'equip a la zona de descens. Aquest matí s'acomiadava Santi Castillejo davant la premsa i també davant la plantilla, mentre que tot seguit s'anunciaven els canvis en l'organigrama.

Carrillo es mostrava "molt il·lusionat" en roda de premsa, "per l'oportunitat que se m'ha brindat novament", i confia que "l'equip sortirà endavant, intentarem quedar-nos amb els trets positius de l'etapa en què hi havia Castillejo, però intentarem millorar aplicant l'estil que veníem aplicant les darreres temporades". D'altra banda, Oriol Alsina confessava que "en realitat, no tenia ganes de passar al cos tècnic, perquè em sentia molt bé com a director esportiu", càrrec que, per cert, seguirà compaginant.

I en el mateix dia d'avui, Lluís Carrillo i Oriol Alsina, acompanyats d'Óscar Álvarez -capità l'any passat- s'estrenaven amb una plantilla amb moltes cares noves respecte la temporada passada. El primer dia dels nous tècnics es preveu molt atrafegat, amb un matí complet i una tarda amb sessió d'entrenament a Palamós a porta tancada.