LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

APUNTA'T AL #SPRINTFINAL!

Corre amb la Unió Esportiva Llagostera els últims metres de la cursa de la Liga Adelante. Necessitem més que mai que t'apuntis al pack #SprintFinal!

Tornar

23/03/2015 11:40

La gran majoria d'atletes de fons hi coincideixen. Els darrers metres, en ocasions quilòmetres, d'una cursa, es corren més amb el cor que amb les cames. Durant la cursa, els músculs de l'atleta poden dir 'prou', el cos li tremola, els símptomes d'esgotament poden tombar-lo, però l'esforç ja fet, els ànims que rep des de l'exterior i l'esperança de ser recompensat emocionalment per la suor que ha vessat al llarg de la cursa li donen les forces necessàries per seguir corrent, sobreposar-se a les seves limitacions i fins i tot accelerar el seu ritme conscient que ha de fer un últim esforç en aquell Sprint Final.

La Segona Divisió també és una cursa de fons, molt llarga, però a l'horitzó ja es comença a veure la línia d'arribada. I és per això que et necessitem. Necessitem el teu alè, els teus ànims i la teva força per aconseguir un objectiu històric per a la Unió Esportiva Llagostera. És imprescindible la teva presència al Municipal Palamós - Costa Brava en aquest tram final de temporada, perquè junts correrem aquest Sprint Final. Ja només queden sis partits com a local, i volem omplir el camp en totes sis ocasions.

Necessitem el teu suport, i per això posem al teu abast un pack d'entrades dels que fan goig. Lugo, Alcorcón, Sporting, Numància, Albacete i Mirandés són els sis rivals que encara queden per visitar la Costa Brava, i tots sis partits els pots veure pels següents preus:

Pack #SprintFinal a Zona GOL: 29€

Pack #SprintFinal a PREFERENT:  45€

Pack #SprintFinal a TRIBUNA: 99€

Compra ja el teu Pack #SprintFinal, gaudeix del darrer tram de la temporada i acompanya l'equip en aquesta històrica cursa de fons!