LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Apunta't a les grans rebaixes del Llagostera-Albacete

A més de rebaixar els preus habituals, cada soci podrà retirar fins a quatre entrades de la seva zona a cinc euros cadascuna. A més, promoció per al futbol base!

Tornar

18/05/2015 23:07

El Playoff és a només tres punts a quatre jornades pel final. Qui ho havia de dir, que el Llagostera-Albacete de la jornada 39 arribaria en un moment tan especial. Després d'assaltar el Toralín en l'últim minut, és ara moment de tornar a casa, entre setmana, el pròxim dijous 21 de maig a les 21:00. L'equip ho ha somiat, i vol lluitar per la promoció d'ascens al teu costat. És el teu torn!

Els socis podran gaudir d'una important promoció, i és que podran retirar fins a quatre entrades de la seva mateixa localitat a 5€ (cinc euros) cadascuna. D'aquesta manera, sortir de la feina i venir a veure el partit acompanyat de la teva família o els teus amics serà el millor escenari per al dijous vespre.

A més, els pares nens del futbol base comptaran amb dues entrades més per als seus pares, a més del seu carnet de jugador (fins esgotar-ne les existències).

Així doncs, aprofita aquesta oportunitat i retira fins a quatre entrades addicionals a la teva per només cinc euros cadascuna (fins esgotar-ne les existències). Els socis i els membres del futbol base podran retirar les entrades dimarts i dimecres a les oficines del club de Llagostera de 17:30 a 19:30, o bé a les oficines de l'Estadi Municipal Palamós - Costa Brava dimarts (de 17:30 a 19:30) o dimecres (de 18:30 a 19:30).

Per als no socis, els preus de les entrades seran els següents:

Zona GOL: 8€
PREFERENT: 10€
TRIBUNA: 15€
Gol Visitant: 10€

Anima't, vine i ajuda'ns a omplir el Municipal Palamós - Costa Brava. Necessitem el teu suport! Acompanya'ns en un moment històric!