LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

AE Prat-UE Llagostera-Costa Brava, un partit que sempre ve de gust

Tornar

06/09/2019 16:00

Els Prat-Llagostera són partits en què ja saps què passarà. Saps que s’enfrontaran dos equips i dos entrenadors amb una manera molt semblant -si no idèntica-, d’entendre i d’interpretar el futbol, saps que serà un partit igualat i també pots estar segur de que hi haurà poques oportunitats de gol. Però aquesta certesa de tantes coses no treu de que és un partit que sempre tens ganes de veure i de viure, un plat que tens ganes de tastar, per molt que l’hagis degustat moltes vegades. Perquè són partits tan parells que no es decideixen fins el final, enfrontaments emocionants que es poden decidir per qualsevol detall. Per això un Prat-Llagostera és un partit que sempre ve de gust. Com el d’aquest dissabte al Sagnier (18:45).

Oriol Alsina no té cap dubte del que li espera al Llagos contra l’equip que entrena un dels tècnics que més admira, Pedro Dólera: “Arribem molt mentalitzats i amb moltes ganes a aquesta jornada. Sabem que els partits contra el Prat sempre són molt igualats i molts complicats i seran petites coses les que decantin la balança cap a un costat o cap a l’altre. El del Prat és un bloc molt sòlid i molt compacte molt ben treballat per part de Pedro Dólera i el seu cos tècnic. És un equip al que és molt difícil marcar gol, fort en l’estratègia ofensiva i defensiva i amb jugadors amb conduccions molt ràpides. Al Prat el bloc predomina per sobre de les individualitats però també hi ha moltes individualitats que et poden guanyar el partit”, adverteix Alsina, que preveu un matx extremadament igualat.

“Als partits que juguem el Prat i nosaltres no sol haver moltes ocasions i si guanya algú sol ser per un gol de diferència. Serà un partit que no es decidirà fins el final”, afegeix l’entrenador d’Arenys de Mar. L’últim precedent entre l’equip del Baix Llobregat i el conjunt llagosterenc data del març, en un xoc que es va resoldre amb un empat vibrant tot i el 0-0 . Per tal de treure un bon resultat contra un contrincant que ve de treure dos empats valuosos contra Hércules a casa i Orihuela a domicili, el tècnic del Llagostera té clar què s’ha de repetir i què s’ha de millorar respecte de l’últim matx contra l’Ejea (2-2). “Hem de repetir la mentalitat i les ganes de voler guanyar que vam tenir malgrat que se’ns compliqués el partit però millorar també les errades infantils que vam cometre. Si ens marquen que sigui per mèrit seu, no per errors nostres”, assenyala Oriol Alsina.

“Encara necessitem temps per cohesionar l’equip amb tots els fitxatges que han arribat i perquè els jugadors nous, sobretot els últims que han arribat, vagin assimilant el que el cos tècnic vol. Però en aquesta situació es troben molts equips”, agrega Alsina, que vol que, en aquest sentit, els seus jugadors donguin un pas més al Municipal Sagnier. Un Municipal Sagnier que, igual que va passar al març a l’últim Prat-Llagos, s’ha d’omplir d’almogàvers. Serà l’única manera de que poguem esvalotar el corral potablava.

FOTO: Sascha Andreu, un jugador sempre clau i especialment a camps on tot es pot decidir per detalls com el del Prat 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter