LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Acord entre la UE Llagostera i la Fundació Vimar

El club de la Costa Brava i la Fundació Vimar per a persones amb discapacitat arriben a un acord per l'accés gratuït a l'Estadi.

Tornar

15/11/2014 16:02

Moltes són les iniciatives que ha emprès la UE Llagostera en les darreres setmanes per tal d'incentivar l'accés a l'Estadi en els partits com a local. En aquesta ocasió, tant el Palamós CF com el Llagostera han arribat a un acord de col·laboració amb Vimar per tal que els usuaris d'aquesta fundació tinguin accés gratuït al Municipal Palamós - Costa Brava.

La Fundació Vimar és una organització no lucrativa que atén persones amb discapacitat. El nom procedeix dels cognoms Vilagran i Maristany, i són les dues persones que vora el 1970 van emprendre aquesta iniciativa per tal que les famílies amb membres que patien alguna discapacitat tinguessin suport humà i econòmic. D'aquella iniciativa, l'any 1999 se'n crea la Fundació, amb l'única finalitat d'ajudar en tot allò possible a les persones amb alguna discapacitat i donar garantia que aquests ciutadans tindran qualitat de vida. Un dels trets principals d'aquesta Fundació és la sèrie de residències que donen aixopluc a més d'una cinquantena de persones i també serveixen de centre de dia per a moltes altres.

D'aquesta manera, la Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava i el Palamós CF han aportat el seu granet de sorra per què aquesta qualitat de vida sigui una mica més per a tots aquells membres de la Fundació Vimar a qui els agradi el futbol, ja que d'ara en endavant en tindran l'accés gratuït quan aquests dos equips juguin com a local.