LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Magallán: “He escollit el Llagostera perquè és un club que fa les coses bé. Ha aconseguit molts ascensos i tenir Oriol Alsina d’entrenador és un plus”

Tornar

20/08/2019 14:35

Un jugador exquisit, d’aquells que sap com tractar la pilota, que la mima, l’acaricia, per dirigir-la on ell vulgui, perquè sigui el millor argument de l’equip. Arriba a la UE Llagostera-Costa Brava Santiago Magallán, pivot de perfil ofensiu de 27 anys procedent del CF Badalona i amb experiència al futbol professional, ja que la temporada 17-18 va competir amb la Cultural Leonesa a Segona Divisió A i abans va passar per Gimnasia y Esgrima La Plata, on es va formar, San Lorenzo, Temperley, Defensa y Justicia i Unión de Santa Fe, tots ells equips que competeixen a la màxima categoria del país sudamericà. El migcampista argentí, natiu de La Plata, farà que el discurs del Llagos amb la pilota sigui encara millor. També quan li toqui executar accions a pilota aturada, ja que té una vertadera eina de precisió a la seva cama dreta. Magallán es converteix en la vuitena incorporació del Llagos 19-20 després de les de Nahuel Arroyo, David García, Adri Lledó, Kuku Kanteh, Anselm Pasquina, Carles Santaló i Diego González.

“Vinc al Llagostera perquè és un club endreçat i fa les coses bé i ha aconseguit molts ascenos en la seva història i això és important. A més a més, el club té molt clar els seus objectius i això és important per crèixer i el fet que el club em truqués em va acabar de convèncer per prendre la decisió”, destaca Santiago Magallán, que tenir Oriol Alsina d’entrenador és un motiu afegit més per formar part de l’equip de la Costa Brava. “Sé de l’experiència i trajectòria que té Oriol Alsina al futbol i de tots els ascensos que ha aconseguit i també el que significa la seva figura en aquesta categoria i al club, així que tenir-lo de tècnic és un plus més que té aquest equip”, ressalta Magallán. La seva estatura, medeix 1,85, així com el seu bon toc de bola a pilota aturada, seran poderosos aliats pel Llagostera, sobretot al Municipal.

“Considero que tinc un molt bon copeig de pilota en accions d’estratègia i també vaig molt bé en el joc aeri. M’agrada molt tenir la pilota, associar-me, participar en la creació, buscar espais i moure’m”, assenyala el futbolista de La Plata, que competirà per un lloc al mig centre amb un ampli ventall de jugadors: Pitu Comadevall, Pol Gómez, Yeray Sabariego, Álex Cobos, David García i Adri Lledó. “És positiu que estiguem tants jugadors lluitant per fer-nos un lloc, això augmenta el nivell de tots i fa créixer l’equip. És una competència sana”, subratlla Santiago Magallán. El jugador argentí no coneix cap futbolista del Llagos d’anteriors etapes però tot i així el grup li ha donat ja una molt bona impressió.

“No he coincidit amb cap dels meus nous companys però en el poc temps que porto aquí ja s’han apropat per parlar amb mi i he pogut comprovar la seva qualitat humana i també futbolística. Crec que podem formar un grup molt maco”, destaca Magallán, un jugador que coneix tots els secrets de la pilota, com jugar-la en curt, com desplaçar-la en llarg, com colpejar-la quan està aturada. Una habilitat innata que posarà al servei d’una UE Llagostera-Costa Brava que amb Santiago Magallán està encara millor preparada per afrontar la temporada del retorn a Segona B. Un futbolista amb una qualitat exquisita més el caràcter competitiu que tot futbolista argentí porta dins.

FOTO: Magallán, il·lusionat en aquesta nova etapa al Llagostera

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter