LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

"Passem els estius a la Costa Brava i sempre venim a veure els entrenaments i els partits del Llagostera. És un club especial perquè és petit però a la vegada gran"

Tornar

13/08/2019 14:47

Per ells és sagrat venir a veure els entrenaments i partits del Llagos cada un dels estius que gaudeixen a la Costa Brava. La curiositat i l’interès per conèixer el fenomen futbolístic de la UE Llagostera-Costa Brava traspassen les fronteres de Catalunya i d’Espanya, arriben a Europa. En aquest cas, fins a Holanda. Geert de Wit i Luke de Wit, pare i fill, són dos holandesos natius de Nuland que segueixen el Llagostera i que no deixen passar cap dels estius que venen a passar a Palamós per fer una visita a l’equip llagosterenc. La setmana passada, en Geert i en Luke van passar per Llagostera per saludar Oriol Alsina i perquè la plantilla li signés una samarreta. “Porto 15 anys passant les vacances d’estiu amb la família a Palamós i segueixo el Llagostera des de fa 10 anys. M’agrada el seu estil de futbol i m’agrada com ha anat creixent amb el pas dels anys”, assegura el pare, Geert de Wit. De Wit segueix el Llagos durant l’any des de la llunyania però quan té vacances no ho dubta: “M’informo de l’actualitat del club per internet però m’encanta a veure en viu  l’equip i intento venir com a mínim un cop a l’any. És molt interessant veure els entrenaments”, explica en Geert. 

Una passió pel Llagostera que va contagiar i transmetre al seu fill Luke. “Sóc seguidor del Llagostera des de fa dos anys. Sóc un amant del futbol internacional i intento estar al dia de l’actualitat del club tant com puc. Em sembla molt interessant com està creixent i m’agrada molt l’estil de joc pel que aposta i la seva fortalesa com a equip”, destaca Luke De Wit. “Penso que el Llagostera és un club especial perquè és petit però a la vegada gran, podríem dir que és un petit gran club. És per estar orgullós la categoria fins on ha arribat tenint en compte on estava”, reconeix l’holandès, que opina sobre la nova temporada. “Espero que l’equip quedi per mitja taula, seria bonic jugar un altre 'play-off' d’ascens però, havent acabat de pujar, la realitat és que hem de lluitar per la permanència”, explica Luke de Wit, que no va dubtar en passar per Outlet Tèxtil Tarragó després de veure l'entrenament per comprar-se la samarreta del Llagos d'aquesta temporada. Al futbol l’amor per un equip tampoc no enten de distància, com demostren amb el seu afecte pel Llagostera Geert i Luke de Wit. 1.500 quilòmetres separen Nuland del poble de la Costa Brava. Poques emocions traspassen fronteres, però la passió pel Llagostera és una d’elles. 

FOTO: A l'esquerra Geert de Wit, i, a la dreta, el seu fill Luke. No deixen passar cap estiu sense venir a visitar el Llagos i en un dels entrenaments de la setmana passada la plantilla li va regalar una foto signada

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter