LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Diego González: "Vinc al Llagostera perquè crec que aquí puc créixer molt com a jugador"

Tornar

02/08/2019 00:02

Seguretat, fiabilitat, contundència… Diego González imposa i s’imposa en totes i cada una de les accions en què intervé malgrat tenir 20 anys. La seva mirada projecta determinació i valentia i, sobretot, moltes ganes de triomfar. El central procedent del Real Betis B és l’última incorporació d’una UE Llagostera-Costa Brava que ha portat cap al poble del Gironès un tros de central, un defensa de present i futur. La seva joventut i marge de progressió contrasten amb l’experiència i trajectòria del seu homòleg, Lucas Viale, que tindrà el complement perfecte a l’eix de la defensa. Un mestre que podrà estimular i fer aprendre un alumne amb molt de potencial. González, natiu de Vila-real, va militar 12 anys a la pedrera grogueta, abans de debutar al grup valencià de Tercera Divisió amb l’Almazora i abans del seu pas pel Real Betis, on hi ha jugat els dos últims anys, el primer al juvenil i el darrer al filial. 

“Vinc al Llagostera perquè m’han donat molt bones referències del club i perquè crec que aquí puc créixer molt com a jugador. M’han explicat que és un club molt familiar i la veritat és que haig de dir que la rebuda ha estat molt bona per part de tots. M’han dit que al Llagostera fan créixer molt els jugadors i el seu pas pel club els marca. A més a més, la plantilla té un molt bon bloc de jugadors”, destaca Diego González, encantat amb el fet de tenir un entrenador de la talla i el bagatge d’Oriol Alsina: “L’Oriol ha mostrat molt interès en què vingués i vinc amb moltes ganes d’entrenar i competir amb ell. Tenir un entrenador amb una trajectòria com la que té ell és un plaer i em dona encara més motivació de treballar amb ell”, reconeix el central de Vila-real. 

González és un defensa a qui és molt difícil superar en els duels individuals: “Considero que, tot i no ser un central molt alt, medeixo 1,79 m, guanyo prou duels individuals i a més a més tinc bona capacitat per rematar en les jugades a pilota aturada i penso que també puc aportar molt en aquesta faceta. També crec que tinc una bona sortida de pilota i m’encanta lluitar al camp i aportar al vestidor companyonia i treball”, destaca l’exjugador de Villarreal i Betis. González, amb 20 anys, podrà escoltar els consells de tot un expert en l’ofici de central com Lucas Viale per saciar la seva fam d’aprendre: “Un dels meus objectius al Llagostera és créixer com a futbolista i estic segur que al costat de Lucas aprendré molt i el que em digui em servirà molt pel futur i per ajudar al grup”, admet Diego González. 

El Llagos buscava un central, els almogàvers l’esperaven i aquí està. Un central amb talent i el més important, amb moltes ganes de treballar i d’aprendre per madurar com a futbolista. Un diamant quasi polit però que ja brilla amb llum pròpia i vol enlluernar en la temporada del seu debut a Segona B, on li genera especial il·lusió estrenar-se amb l’equip llagosterenc. “Estic molt il·lusionat per poder competir per primera vegada en aquesta categoria, i més, si ho faig amb aquest club”, assegura Diego González, un centralasso treballador, segur i contundent, un centralasso, en conslusió, cridat a jugar al Llagostera. 

FOTO: Diego González, molta il·lusió per créixer al club de la Costa Brava 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter