LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El filialasso 19/20 de Pini comença la pretemporada

Tornar

01/08/2019 19:50

El filialasso ha arrencat aquesta setmana la pretemporada per començar a preparar una nova campanya a Primera Catalana, la quarta consecutiva pel sènior B del club llagosterenc. Un filial que estarà dirigit per Juan Francisco Gómez ‘Pini’ després del pas per la banqueta de Salvador Jaspe i Vicenç Fernández el curs anterior.

El Llagostera B ha iniciat la pretemporada amb un total de 27 jugadors, una xifra que puja a 30 si es tenen en compte els futbolistes que es troben fent pretemporada amb el primer equip, Pol Llubera, Pau Juvanteny i Abel Fàbregas. Aquesta és la llista desglossada, d’acord amb el seu equip de procèdencia: futbolistes que s’incorporen al club, jugadors que pugen del juvenilasso i tots els de l’any passat que continuen a les files del filial.

INCORPORACIONS: Albert Torra (porter/Girona FC), Mario Coronado (porter/CE Banyoles), Ibra Touré (lateral esquerre/AEILL Cerdanyola), Sergi Pascual (central/Palamós CF), José Alberto (lateral dret/ Gimnàstic Manresa juvenil), Pau Domínguez (lateral dret/CE Farners), Pol Muniesa (extrem/UE Vic), Moi Pulido (extrem/Atlético Sanluqueño), Albert Bernabéu (mig centre/CE Mercantil juvenil), Alex Bautista (extrem/ FC Argentona) i Aleix Montero (davanter/UE Caldes)

PUGEN DEL JUVENIL A: Gerard Davesa (central), Pol Llubera (central), Iker Díaz (lateral esquerre), Sergi Resta (central), Arnau Romero (extrem), Pau Juvanteny (mig centre) Miki Flores (mig centre), Dani Resta (interior), David López (extrem) i Marc Montero (davanter).

RENOVEN: Juan Cruz (lateral dret), Adrià Bassols ‘Adra’ (lateral dret), Tafa Kanteh (central), Monsif Khattar (extrem), Jesús Maldonado (mig centre), David Malo (central o mig centre), Monchi Blanco (interior), Marc Crespo (extrem o lateral), Abel Fàbregas (extrem) i Llorenç Busquets (davanter).

Com s’ha assenyalat, Abel Fàbregas, Pau Juvanteny i Pol Llubera es troben fent la pretemporada amb el primer equip. D’altra banda, Monsif Khattar, Monchi Blanco, Gerard Davesa i David López han completat les dues primeres setmanes de pretemporada amb el primer equip. Pel que fa a la resta de cos tècnic, Jordi Cudina ‘Cudi’ (segon entrenador), Bruno Novkovic (preparador físic), Jordi Fernández (entrenador de porters), Roger Fernández (fisioterapeuta), Jordi Maurici (delegat) i Núria Rabassa i Artur Comas (psicòlegs), seran els ajudants de Pini. Rabassa i Comas reemplaçen la marxa de Jordi Pinsach.

En quan al calendrari de pretemporada el filialasso disputarà un total de 8 partits amistosos de preparació començar la Lliga el 8 de setembre detallats a continuació:

UE Tossa - Llagostera B (3 d’agost, 20:30)

Llagostera B - CE Bescanó (Santa Cristina, 7 d’agost, 20:00)

Llagostera B - UD Cassà (Llagostera, 10 d’agost, 19:00)

Llagostera B - UE Marca de l’Ham (Llagostera, 11 d’agost, 19:00)

Llagostera B - CD Malgrat (Santa Cristina, 14 d’agost, 20:00)

Can Gibert - Llagostera B (17 d’agost, 19:00)

Llagostera B - CF Martorell (Llagostera, 25 d’agost, 19:30)

AE Guíxols - Llagostera B (31 d’agost, 19:00)

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter