LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Anselm Pasquina: "Sóc ambiciós, lluitador i vinc amb molta fam de gol"

Tornar

28/07/2019 15:49

Una bala que surt disparada quan li tiren la pilota a l’espai, que ho traspassa tot, que fereix de mort el rival quan troba espais. Una bala que també pot fer de tanc per protegir pilotes i descarregar-les. I amb ganes de fer sang, de saciar la seva fam de ‘killer’. Arriba a la UE Llagostera-Costa Brava Anselm Pasquina, un jugador elèctric, motivat, sacrificat. Per les venes li corre sang de competidor, d’aquells que lluita fins l’últim instant passi el que passi i sigui quin sigui el resultat. Primer de tot, si vols jugar al Llagos has de tenir aquest sacrifici i entre d’altres virtuts assenyalades, Pasquina la té. El davanter centre de 22 anys s’incorpora al club de la Costa Brava procedent del CE L’Hospitalet. El futbolista igualadí es va formar a les categories inferiors del CF Igualada i de la UE Cornellà i en la seva etapa de futbolista absolut ha passat pel Chicago Magic PSG, on va ser cedit pel mateix PSG, Avilés CF i CD Llanes, el seu últim equip abans de recalar al conjunt riberenc. 

“El que m’ha fet venir al Llagostera és que és un club molt competitiu i familiar. Mai he jugat a Segona B, tinc molta il·lusió i vinc amb moltes ganes i disposat a donar-ho tot. Serà un plaer entrenar amb un entrenadors amb els galons de l’Oriol per tot el que ha aconseguit. Vull aprendre molt d’ell i estaré molt atent el que digui per millorar com a jugador. Ell ha confiat en mi i jo també vull confiar en ell al 100%”, destaca Pasquina. El punta igualadí és un jugador d’una estatura mitjana -1,76 m.-, molt fibrat que té en la velocitat una de les seves majors virtuts. A part, de la capacitat lluitadora que sempre ha portat dins. 

“Em considero un jugador ambiciós, lluitador i amb molta gana de gol. Una de les meves millors qualitats és que sóc molt ràpid a l’espai, el que em permet també actuar com a extrem esquerre  dret i desequilibrar sobretot quan em tiren pilotes a l’espai”, ressalta l’igualadí, una bala que també pot fer de tanc al davant, a l’estil Sascha. “També tinc joc d’esquenes, puc tant aguantar la pilota i tocar de cara com anar a l’espai”, detalla Pasquina, a qui la seva fortalesa física li permet també exercir aquest rol. Però el jugador de L’Anoia també pot aportar molt pel que fa a l’aspecte grupal. I és que, de fet, el col·lectiu sempre ha estat el punt fort del Llagos. “Faré tot el possible perquè tots siguem una pinya, hem de remar tots junts”, assevera el davanter.

Pasquina haurà de lluitar pel lloc amb Sascha Andreu, Marc Medina i Kuku Kanteh, tres jugadors contrastats dels que espera aprendre molt. “És un plaer compartir vestidor amb futbolistes tan experimentats i de tanta qualitat com Sascha, Medina i Kuku, intentaré agafar el millor de cadascun d’ells per ser millor jugador. També els ajudaré en tot el que pugui, és important que tots siguem una pinya per fer una bona campanya”, recalca l’exjugador de l’Hospitalet. Com jugadors de la plantilla com Medina, Pasquina és també un meticulós en això de la preparació física i l’alimentació per treure el màxim rendiment possible: “Cuido molt la preparació física perquè m’estic formant per ser monitor de fitness i CrossFit i, pel que fa a l’alimentació, menjo molt bé i, a apart, tinc un grau mig en Dietètica i Nutrició”, detalla Anselm Pasquina, un jugador ràpid, fort i versàtil. Un futbolista amb ganes de triomfar, competitiu i, sobretot, amb ganes de lluitar i donar-ho tot per l’equip i els seus companys. I per fer això, no fa falta dir que el Llagostera és el club ideal. 

FOTO: Anselm Pasquina, ambició, competitivitat i fam de gol pel Llagos

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter