LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Kuku: "He vingut al Llagostera perquè m'han parlat molt bé del club i de l'ambient que hi ha entre tots"

Tornar

27/07/2019 17:41

Ell és aquell prototip de davanter al que les defenses supliquen no enfrontar-s’hi. I al que temen en cas de no tenir altra alternativa que competir contra ell. Jugar 90 minuts contra ell significa haver de passar una mala estona. És el que té quan tens davant un ariet que atresora velocitat, entrega i olfacte golejador. Com Mamadou Kanteh Danjo ‘Kuku’, un depredador de l’àrea que ensuma porteria constantment, un caçador que mai torna a casa satisfet si no ha capturat la presa del gol o no ha contribuït a caçar-la. El davanter de 29 anys s’incorpora al Llagostera procedent de la UE Sant Andreu, on ha militat les dues últimes temporades, marcant 10 gols en l’última d’elles. Anteriorment, i per aquest ordre, Kuku ha jugat a Blanes, Poblenou, Júpiter i Wigry Suwalki, de la Segona Divisió polonesa. El punta es va formar al futbol base de Pineda de Mar i Blances. 

“La primera raó per la que he escollit el Llagostera és perquè m’han parlat molt bé del club i de l’ambient que hi ha entre tots. El club m’ha deixat una molt bona impressió aquests dies perquè els jugadors m’han tractat com un més i m’ho han posat molt fàcil per integrar-me al grup. I la veritat és que això ajuda molt a un jugador que arriba nou a un equip”, assegura Kuku, que detalla perquè ‘Kuku’ és el seu sobrenom. “A la meva germana li costava molt dir ‘Mamadou’ quan era petita i en veure que en una pel·lícula sortia un home negre al que li deien ‘Kuku’ va començar a dir-me d’aquesta manera i ja se m’ha quedat aquest sobrenom”, desvela el davanter barceloní. Un altre dels motius que han fet que Mahamadou Kanteh s’hagi decantat per vestir la samarreta blau-i-vermella és el fet de tenir Oriol Alsina com a entrenador. 

“És un plaer tenir de míster algú que ha portat tan amunt el Llagostera i ha aconseguit tants ascensos. Espero aprendre molt amb ell i amb tots els membres del cos tècnic”, destaca Kuku, un jugador que pot aportar molt al Llagos d’acord amb les seves aptituds i actituds. “Em considero un jugador que va bé a l’espai, ràpid i bon rematador. Penso que puc aportar treball, sacrifici i gols”, ressalta l’ex punta del Sant Andreu, que competirà pel lloc a la davantera amb Sascha Andreu, Marc Medina i Anselm Pasquina. D’aquesta manera, el Llagos disposa d’una nòmina de davanters on Sascha i Medina són els especialistes en protegir la pilota i pentinar i Pasquina i Kuku el perfil de jugadors que poden marcar la diferència a l’espai. 

“M’he trobat amb un vestidor molt humil. Ningú està per sobre de ningú tot i haver futbolistes que han jugat a l’alt nivell”, destaca Kuku, un davanter amb una fam de gol salvatge, amb unes ganes immenses de celebrar gols amb els almogàvers, tant si els marca ell com si hi participa. Marqui els que marqui, el que està clar és que el Municipal serà testimoni en cada partit d’un davanter anirà a totes en els duels amb els defenses rivals per aquesta samarreta i pels seus companys. Un jugador que farà patir les defenses rivals i farà gaudir els almogàvers. 

FOTO: Kuku té moltes ganes de celebrar gols amb els almogàvers 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter