LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Adri Lledó: "Puc aportar control del joc però també caràcter, sóc molt intens quan el meu equip no té la pilota"

Tornar

26/07/2019 16:29

No necessita molt per governar el joc i té el poder per canviar-ho tot amb res. Només necessita tenir la pilota. Per poc temps que sigui. Quan la té el seu poder, els jugadors rivals i l’afició s’aturen per un moment, perquè saben que quelcom diferent està a punt de succeir. En qüestió de mil·lèssimes pot fer-la grossa amb la pilota, fins a tal punt que sembla que aturi el temps per pensar. Però no ho necessita perquè ha nascut amb el do de llegir el futbol a la velocitat de la llum. Així és Adri Lledó, la tercera incorporació en arribar a Llagostera per la propera temporada. El migcampista de 22 anys, procedent de l’Horta, és d’aquells talents del futbol que controla com pocs el concepte espai-temps. I pot fer-ho tant des de la posició de pivot com la de mitjapunta. Sap el moment exacte en què rebre entre línies, sap quan fer la passada decisiva i sap durant quan de temps conduir la pilota abans de deixar-la anar. 

“El que m’ha fet venir al Llagostera és la oportunitat de créixer i de pujar de categoria després de tres anys competint a Tercera Divisió. A més a més, és un club que aquests primers dies pretemporada m’ha deixat la impressió de club seriós, molt professional i on es cuida molt bé als futbolistes”, destaca Lledó, que ha passat pel futbol base de l’equip del seu poble, el Martorelles, i també el Mollet i la Damm. El futbolista vallesà va estrenar la seva etapa al futbol absolut amb el Sabadell B, a Tercera Divisió, abans de recalar a l’Horta les dues últimes temporades, jugant el play-off d’ascens a Segona B en l’última d’elles. Després d’estar a les ordres d’un gran tècnic com Nacho Castro, ara tindrà la oportunitat de continuar aprenent i creixent al costat d’Oriol Alsina. 

“Considero molt positiu tenir un entrenador com l’Oriol perquè és una persona que té clars els seus objectius. Sempre vol guanyar i això fa que l’equip tingui un plus d’intensitat que ens anirà molt bé durant la competició”, subratlla Lledó, que es defineix “com un perfil de jugador tècnic al que li agrada tenir la pilota i moure’s entre línies”, apunta el futbolista de Martorelles, que, no obstant, també té una altra qualitat fonamental per Alsina, una virtut que, si no la tens innata, l’has d’adquirir per defensar la samarreta del Llagostera. “A l’hora de defensar m’agrada anar a buscar a dalt el rival i ser molt intens per robar la pilota l’abans possible, així, que crec que a més de control de la pilota puc aportar caràcter”, destaca Adri Lledó, que ja coneix un dels secrets del Llagos. “Sóc un jugador que sol provocar moltes faltes i això ens pot anar molt bé perquè un dels nostres punts forts és l’estratègia”, assegura el centrecampista martorellesenc. 

Lledó ja ha pogut comprovar de primera mà un altre dels secrets del Llagostera, el bon ambient que regna al vestidor. “He vist l’ambient que hi ha l’equip i em sembla excel·lent. Tant els més veterans com els més joves es porten molt bé, hi ha molta broma i al final això et fa estar més còmode”, destaca Adri Lledó, un futbolista al que li encanta protegir la pilota, acariciar-la amb els seus controls, mimar-la amb les passades tan fines que fa, però que al mateix temps serà el primer en arremangar-se i embrutar-se quan toqui per tornar a gaudir de la seva millor amiga, una pilota que sap tractar com pocs. 

FOTO: Adri Lledó, amb ganes de marcar la diferència amb la samarreta del Llagostera. Foto de Guillem Ferrer

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter