LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Nahuel Arroyo: "He tingut companys que sempre m'han parlat molt bé del Llagostera i, ara que estic dins del club, els hi haig de donar la raó"

Tornar

24/07/2019 15:24

Un noi amb un somriure de murri, amb ganes de fer entremaliadures des de la banda, motivat per ser un any més aquell jugador gosat que porti de corcoll les defenses. Així és Nahuel Arroyo, el primer dels fitxatges del Llagos per la propera temporada que va signar amb l’equip de la Costa Brava. L’extrem esquerre de Santa Cristina d’Aro, de 24 anys, ve de lluir-se el curs passat amb un Horta a qui va llançar des de la banda al ‘play-off’ d’ascens a Segona B. Una categoria de bronze en què debuta aquesta campanya. Nahuel vol seguir sent aquest noi que faci entremaliadures però també desitja madurar i seguir creixent com a jugador. I per aquesta raó ha escollit un club que té a prop de casa i coneix de a prop, la UE Llagostera-Costa Brava. 

Vinc al Llagostera perquè ja coneixia el club des de fa anys i perquè he tingut la sort de compartir vestidor amb companys que hi han jugat i sempre m’han parlat molt bé del Llagostera. Ara que ja sóc dintre del club, els hi haig de donar la raó perquè sempre es treballa per ajudar el jugador”, assegura Nahuel Arroyo, atret també pel desafiament que suposa competir per primer cop a Segona B. “Tot el que sigui pujar de categoria i poder jugar a camps tan bonics com en els que jugarem aquest any és un repte súper gran per mi. L’Oriol ha confiat en mi i la veritat és que li estic molt agraït. Ara em toca a mi fer el pas endavant i demostrar que no s’equivoca”, destaca el futbolista cristinenc, que abans de formar part de l’Horta va jugar amb el Palamós a Segona B, i, anteriorment, tres campanyes amb el Girona B a Primera Catalana. Arroyo ha passat pel futbol base de Sant Feliu de Guíxols i Cristinenc, a més del mateix Girona. 

Durant tots aquests anys, ‘Nahui’, s’ha destacat com un futbolista que trenca els partits des de la banda, d’aquells jugadors sense por a encarar ni a córrer a l’espai. En conclusió, el perfil de futbolista de banda, elèctric, que tant bé s’adapta al Llagostera i que tant li agrada a Oriol Alsina. “Sempre m’han agradat els jugadors de banda ràpids i elèctrics perquè és el tipus de futbolista amb qui em sento identificat. En tots els equips en què he estat sempre he jugat a un costat, aprofitant els espais i intentant ser el més vertical possible”, assenyala Arroyo, que competirà per un lloc a l’extrem amb Eric Jiménez i Moussa Sidibé. Un lloc pel que també aspira a lluitar Damian Tarka, un dels dos futbolistes polonesos que estan de prova aquesta semana amb el Llagos. 

Nahuel Arroyo és, junt amb David García, Adri Lledó, Kuku Kanteh, Anselm Pasquina i Carles Santaló, una de les poques novetats en una plantilla que ha mantingut gran part del bloc que va fer tornar l’equip llagosterenc a Segona B. Un grup en què ja hi ha instal·lat un gran ambient que els nous integrants agraeixen: “Les primeres sensacions, sincerament, són molt bones perquè m’he trobat amb un molt bon grup de persones. Crec que el fet d’estar tan units dins del vestidor és molt important perquè tots remem cap a la mateixa direcció”, conclou Nahuel, amb ganes de divertir-se al camp, amb ganes de fer ja de les seves amb la samarreta blau-i-vermella. 

FOTO: Nahuel Arroyo, amb ganes d'enfundar-se la samarreta de la UE Llagostera-Costa Brava. Foto de Guillem Ferrer 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter