LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

L'extrem Damian Tarka i el central Cristof Krzyzok, de la Segona B de Polònia, de prova aquesta setmana amb la UE Llagostera-Costa Brava

Tornar

23/07/2019 15:34

Els jugadors polonesos Damian Tarka i Cristof Krzyzok entrenen a mode de prova aquesta setmana amb el primer equip de la UE Llagostera-Costa Brava. Kryzok, de 24 anys, juga a la posició de central i ha militat les tres darreres temporades a l’Odra, de la Segona Divisió B de Polònia. Abans, el defensa havia arribat a entrenar amb el Zaglebie Sosnowiec, de la Segona Divisió del país centreeuropeu. Per la seva part, Tarka, extrem de 21 anys, també competia a la categoria de bronze del futbol polonès amb l’Odra. Tots dos jugadors mostraran el seu talent al cos tècnic que encapçala Oriol Alsina. Ganes no els falta per convèncer el tècnic i fer-se un lloc a la plantilla per la propera temporada, que arrenca d’aquí a un mes. 

M’agradaria jugar al Llagostera i lluitar per la victòria a cada partit. M’ ho vull deixar tot el camp”, destaca Cristof Kryzok, que malgrat acumular tan sols dos dies d’entrenament assegura que se sent molt a gust a l’equip de la Costa Brava. “L’equip s’està portant molt bé amb mi. Els companys m’estan demostrant la seva hospitalitat i hi ha gent que parla anglès, així que no hi ha problema per tenir converses”, ressalta el central, de 1,87 m. El seu compatriota, Damian Tarka s’està prenent aquesta setmana de prova d’idèntica manera. “El Llagostera m’ha donat la oportunitat de provar i, per suposat, que m’agradaria aprofitar-la i acabar jugant a l’equip, m’ho deixaré tot al camp. Els companys m’han donat la benvinguda i em sento molt a gust. Ja m’he donat compte de la professionalitat que hi ha en aquest equip”, destaca Tarka, que sent curiositat per conèixer més sobre la història de pel·lícula del Llagos. 

“No sé molt sobre la història del Llagostera, encara que sí que ha estat a Segona Divisió. Però m’agradaria saber més sobre el club”, subratlla l’extrem, nascut a la ciutat de Wodzislaw, al sud de Polònia, igual que Cristof Krzyzok. Al Llagos li falta fer algun reforç en el lloc de central, per qui té ara fixe Lucas Viale, mentre els futbolistes recent sortits del juvenil A, Pol Llubera i Gerard Davesa, estan fent la pretemporada amb el primer equip. Krzyzok tractarà de donar arguments a Alsina per ser un dels qui ocupi una de les places vacants al centre de la defensa. “Els últims anys sempre he jugat de central perquè tinc un bon joc aeri i sóc alt, ràpid i fort”, destaca el defensa, que té doble nacionalitat, la polonesa i també l’alemanya. 

Per la seva part, Damian Tarka intentarà sumar-se a la llista d’extrems del Llagostera, amb els noms de Moussa Sidibé, Eric Jiménez i Nahuel Arroyo, encara que Abel Fàbregas i Monsif Khattar, que estan fent la pretemporada amb el primer equip després de competir l’any passat amb el filial, també poden ocupar aquesta demarcació. “La meva posició és la d’extrem per les meves habilitats: em considero ràpid, dinàmic i que tinc un bon un contra un”, ressalta Tarka. El futbolista polonès, de 1,72 m, és d’aquells extrems descarats que no tem a l’hora de retar l’adversari en el duel individual. Tant Tarka com Krzyzok no escatimaran en cap esforç ni en cap mostra del seu talent per aconseguir el seu propòsit: arribar a Llagostera per quedar-se. 

FOTO: Damian Tarka, a l'esquerra, i Cristof Kryzok, a la dreta, intentaran convèncer Oriol Alsina per 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter