LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

La UE Llagostera-Costa Brava i el Servei de Medicina Esportiva de l'Hospital Clínic Costa Brava renoven el seu acord de col·laboració per cinquè any

Tornar

19/07/2019 00:37

La UE Llagostera-Costa Brava i el Servei de Medicina Esportiva de l’Hospital Clínic Costa Brava (SERME) han renovat el seu acord de col·laboració per cinquè any. La renovació del conveni entre totes dues entitats suposarà que el SERME es faci càrrec de les revisions generals, de biometria, la prova d’esforç i l’ecocardiografia de tots els jugadors abans de començar la temporada, tal i com marca la Lliga de Futbol Professional (LFP). El SERME també s’ocuparà de tot el seguiment de l’activitat esportiva dels futbolistes del club llagosterenc durant tot el curs 2019-2020 i també de l’assistència mèdica en el camp durant els partits que es juguin al Municipal de Llagostera.

La renovació d’aquesta relació es va signar ahir pel matí en un acte que va comptar amb el Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós, Jordi Calsina, -en representació del SERME-, i la presidenta de la UE Llagostera, Isabel Tarragó.

El SERME és una estructura en què hi treballen tots els especialistes de l’Hospital Clínic Costa Brava i que pretén donar un tractament integral als esportistes. Per a tal fi compta amb professionals molt especialitzats com traumatòlegs, fisioterapeutes o cardiòlegs i també amb un equip de nutricionistes que aconsellen les dietes més adients en funció de l’activitat esportiva per a que l’esportista es mantingui o es recuperi després d’una competició.

FOTO: El Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós, Jordi Calsina -que va assistir a l'acte en representació del SERME-, junt amb la presidenta de la UE Llagostera-Costa Brava, Isabel Tarragó 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter