LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

La UE Llagostera-Costa Brava 2019/2020 comença la pretemporada

Tornar

16/07/2019 00:43

El Llagostera-Costa Brava 2019/2020. El conjunt d’Oriol Alsina va començar a preparar dilluns la campanya del retorn a Segona B al Camp Municipal de Santa Cristina d’Aro, on la plantilla completarà la primera setmana de la pretemporada a l’espera que el procés de plantació de la nova gespa del Municipal de Llagostera finalitzi. 

Alsina comptarà de moment amb els següents jugadors per fer la pretemporada:

PORTERS: Marcos Pérez, Alberto Román, Carles Santaló i Albert Torra

DEFENSES: Lucas Viale, Joan Maynau, David Bigas, David Crespo, Aimar Moratalla, Pol Llubera i Gerard Davesa 

MIGCAMPISTES: Yeray Sabariego, Álex Cobos, Adri Lledó, David García, Nahuel Arroyo, Moussa Sidibé, Eric Jiménez, Jordi Maymí, Pol Gómez, Gil Muntadas, Monsif Khattar, Pau Juvanteny, David López, Monchi Blanco i Abel Fàbregas

DAVANTERS: Sascha Andreu, Marc Medina, Kuku Kanteh i Anselm Pasquina 

Pitu Comadevall es troba recuperant-se de la seva lesió i també cal destacar que el Llagos compta amb quatre futbolistes recent sortits del juvenilasso per fer la pretemporada -Pau Juvanteny, David López, Gerard Davesa i Pol Llubera-, i tres del filialasso -Monsif Khattar, Abel Fàbregas i Monchi Blanco-. 

Pel que fa al cos tècnic, Oriol Alsina continuarà comptant amb Óscar Álvarez com a segon entrenador, Jordi Mir com a preparador físic, Edu Bardera com a fisioterapeuta, Jordi Cumelles com a preparador de porters, Cristo Avilés com a analista dels rivals, Israel Simón com a delegat i Josep Valentí com un dels encarregats del material. L’altre serà Josep Hidalgo, que substituirà Tomás Mónago, que ha hagut de deixar el càrrec per motius laborals.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter