LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Alex Cobos puja del filialasso al primer equip. “Estic molt agraït a l’Oriol, a l’Óscar, a tots els meus companys i entrenadors del filial per haver-me ajudat i al club”

Tornar

14/07/2019 00:09

Va treballar dur molt dur al filialasso l’any passat. De fet, el treball és una condició indispensable per jugar al Llagostera, si no la tens innata, l’has d’adquirir. Però ell ja la portava de sèrie. Per això es va lluir des del mig del camp amb el seu criteri amb la pilota i les seves conduccions. I per això va respondre cada cop que se li va plantejar el repte de jugar amb el primer equip. Álex Cobos és un dels jugadors que es va posar el filialasso a l’esquena el curs passat impartint classes magistral des de la medul·lar i Oriol Alsina i tot el seu cos tècnic no han dubtat en incorporar-lo al primer equip amb fitxa ja de la primera plantilla. El discurs del de Malgrat de Mar va convèncer i ara tindrà la oportunitat d’exhibir els seus arguments a Segona B. 

“Em van trucar del primer equip i em van comunicar la situació que volia per mi aquesta temporada. L’Oriol em va dir que havia fet bé les coses al filial i que aquest any em volien al primer equip. Estic molt agraït al club per aquesta oportunitat, en especial a l’Oriol, l’Óscar i tot el cos tècnic. També haig de donar les gràcies als meus companys del filial, sense aquest grup que es va formar l’any passat no hagués estat possible i els entrenadors em van ensenyar molt, tant Jaspe i Cáceres primer, com Vicenç (Fernández) i Bruno (Novkovic) després”, explica Cobos, de 19 anys, que va arribar al Llagos la campanya passada després de set anys al futbol base del Girona FC. “Quan arribes a un club com el Llagostera el que busques des del principi és arribar al primer equip i quan em van dir que formaria part d’ell em vaig posar content perquè he assolit un gran objectiu”, destaca Cobos, amb un protagonisme important a una Copa Federació on l’equip llagosterenc va arribar fins a vuitens de final i present amb moltes convocatòries a la Lliga, sobretot a l’últim tram. 

“En l’aspecte personal, les claus per pujar al primer equip crec que han estat el treball i el sacrifici, però, com dic, el treball de tots els meus companys ha estat essencial”, apunta el pivot, que ha viscut al Llagostera el seu primer any com a jugador absolut. “És cert que aquí he viscut el meu primer any com a amateur però el que m’emporto d’aquesta primera temporada és haver estat en un club molt proper i familiar com el Llagostera, hi ha un molt bon ambient. Quan ets jove de vegades és difícil adaptar-te a un club nou però amb la gent que hi ha en aquest club i la família que també hi ha el primer equip tot ha estat molt més fàcil”, confessa Álex Cobos. El migcampista està disposat a aportar les seves qualitats també i escoltar per aprendre encara més en el seu debut a la categoria de bronze. 

“Sóc un futbolista al que li agrada estar en contacte amb la pilota, conduir i fixar i filtrar passades. Però, apart d’aquestes virtuts, també puc i vull aportar al primer equip treball i sacrifici, que és la base de tot, i també humilitat i ganes d’aprendre”, assegura el jove talent de 19 anys, de 1,67 m. però amb un tren inferior molt potent i un tren superior també desenvolupat.“No sóc gaire alt però em considero un jugador potent. Treballo molt el físic al gimnàs i, a part, des de fa anys em cuido molt l’alimentació”, desvela el migcentre. Álex Cobos té només 19 anys, però un discurs molt clar per omplir d’arguments el joc del Llagostera. Un futbolista que just té innates les dues virtuts que han fet gran el Llagos: disciplina i gosadia. 

FOTO: La conducció amb la pilota, una de les qualitats amb què Álex Cobos marca la diferència 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter