LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Jordi Codina 'Cudi' serà el segon entrenador del filialasso: "És un honor entrenar al filial, podem formar un gran tàndem amb Pini i un bon equip amb la resta del cos tècnic"

Tornar

08/07/2019 15:57

Quan una persona compleix l’objectiu, d’una manera brillant i creant una pinya al vestidor no hi ha més opció que una: seguir confiant en ella, en aquesta ocasió per ser segon entrenador del filialasso. És el cas de Jordi Codina ‘Cudi’, que l’any passat va fer volar el juvenil B cap a Preferent de la millor manera, com a campió de Lliga i guanyant tots els partits amb un futbol molt atractiu. Sense oblidar, clar està, l’actuació que es va marcar l’equip al MIC, on va arribar a semifinals eliminant pel camí al Sevilla. Per tot això, Cudi té més que merescut el càrrec de segon tècnic del filialasso en el que serà el seu segon any al Llagostera. En un principi, el de Caldes de Malavella havia pres la decisió personal de canviar d’aires per afrontar altres reptes però finalment es queda:

“Jo estava molt content i molt a gust aquí el Llagostera i no tenia cap problema amb el club però volia marxar perquè tenia la motivació d’entrenar un equip sènior. Però quan en Pini em va trucar em va costar poc decidir-me, ningú m’hagués dit que entrenaria a Primera Catalana. A més a més el meu fill juga al Llagostera i estic en un club de molt nivell. Agraeixo a Pini i al club la confiança dipositada en mi. És tot un honor entrenar l’equip que està just per sota de l’equip que dirigeixen dos grandíssim entrenadors com l’Óscar i l’Oriol”, assegura Cudi, que manté una estreta amistat amb Pini. “Ens coneixem des de fa gairebé 10 anys, vam coincidir al Cristinenc en el meu últim any de futbolista i també, com a entrenador del Caldes de Malavella, m’hi he enfrontat quan ell dirigia el Cristinenc. Tots dos tenim en comú que vivim el futbol amb molta passió i penso que podem fer un bon tàndem i que formarem un bon equip amb la resta de cos tècnic. Veiem el futbol d’una manera similar i com som joves tenim molta il·lusió”, explica Cudi, de 35 anys. Com al Llagostera, al calderí no li fan por els reptes desconeguts:

“Aquesta és una aventura nova per mi, ja que mai he estat a Primera Catalana. Però a ganes i il·lusió no em guanya ningú i a més a més porto cinc anys entrenant equips amateur i puc aportar aquesta experiència als jugadors. L’any viscut al juvenil B també m’ha fet futbolísticament millor”, ressalta Cudi, un tècnic amb molta mà per transmetre els seus coneixements i la seva competitivitat. En aquest sentit, l’entrenador de Caldes de Malavella lloa el context de tranquil·litat que hi ha al Llagostera per treballar: “M’agrada molt la tranquil·litat que et dona el club per treballar, mai ha qüestionat cap decisió meva, m’ha recolzat sempre i és d’agrair que una entitat tan gran et doni aquesta calma per fer la teva feina perquè et deixa treure el millor de tu”, destaca Cudi. 

L’ex-entrenador del juvenil B farà de segon entrenador en un cos tècnic en què, de moment, estan confirmats Juan Francisco Gómez ‘Pini’ com a primer entrenador, Bruno Novkovic com a preparador físic, Jordi Maurici com a delegat i Jordi Fernández ‘Kai’ com a tècnic de porters. Un cos tècnic que comptarà amb els coneixements i la passió pel futbol de Cudi, que, després del tros de temporada que s’havia marcat amb el juvenil B, no mereixia altra resposta del Llagos que la renovació. Felicitats i endavant Cudi!

FOTO: Jordi Codina 'Cudi', coneixements i entusiasme pel filialasso 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter