LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Bruno Novkovic continuarà com a preparador físic del filialasso i entrenarà el benjamí C

Tornar

06/07/2019 23:58

Quan una persona reuneix professionalitat, coneixements i capacitat de treball i posa tot això al servei del Llagostera no pots fer una altra cosa que renovar-lo. És el cas de Bruno Novkovic, que aquesta darrera temporada ha dut a terme una feina descomunal en el seu primer any al Llagos com a preparador físic del juvenilasso i d’un filialasso del que també va ser segon entrenador amb l’arribada de Vicenç Fernández a la banqueta després de la marxa de Salvador Jaspe al RCD Espanyol a mitjans del curs passat. Novkovic continuarà com a preparador físic del filialasso formant part del cos tècnic que liderarà Pini i entrenarà un equip de futbol base, el benjamí C. 

“Em fa molta il·lusió continuar al Llagostera, estava desitjant renovar. Pini ha confiat en mi i el club m’ha ofert entrenar el benjamí C. Estic molt a gust en aquest club, el tracte és molt familiar i sóc molt feliç”, assegura Novkovic, de 36 anys, llicenciat en INEF i amb el títol d’entrenador nacional de nivell 3. L’eivissenc ha treballat com a tècnic al club del seu poble, la Peña Deportiva de Santa Eulària des Riu, CE Vilassar de Dalt, UE Vilassar de Mar i CF Arenys de Mar entre d’altres. A més dels seus coneixements i experiència, el preparador físic del filialasso comptarà aquest any que ve amb l’avantatge de conèixer millor el Llagostera i la categoria, la Primera Catalana. 

“Ja conec millor els rivals de la categoria, els camps i els jugadors de l’any passat -tant els que continuïn de la temporada passada com els que pugin del juvenil-, i això crec que pot ajudar bastant”, assegura Novkovic, que mantindrà la metodologia de treball que tants bons resultats han donat aquest any. “La meva manera de treballar es basa, sobretot en treballar amb la pilota de manera integrada. Sempre baso els exercicis en el sistema de joc sempre que sigui possible, no contemplo la preparació física sense la pilota. Mantindré la mateixa distribució de sessions: els dilluns farem recuperació, els dimecres treballarem força, acceleracions, frenades i canvis de direcció, els dijous farem exercicis en espais reals simulant situacions de partit per treballar resistència i els divendres farem finalització i velocitat”, detalla Bruno Novkovic. 

Tanmateix, l’eivissenc també està entusiasmat amb la idea de tornar a implicar-se en el futbol base després d’haver exercit de preparador físic del juvenilasso en el seu primer curs al Llagostera. En aquest cas, Novkovic dirigirà el benjamí C a Primera Divisió. “Porto des dels 18 anys entrenant i, per tant, més de 10 d’experiència com a entrenador i he passat per totes les categories. Sempre he donat prioritat a que els nens aprenguin. No s’han de deixar de banda els resultats però no podem pensar només en guanyar, té molta més importància la formació. En aquest sentit, vull que l’estil sigui jugar la pilota”, assegura Bruno Novkovic, que té clar el què però també el com: “He treballat com a mestre de Primària i el tracte amb els jugadors d’aquesta edat ha de ser amistós, proper. És molt important que els nens es diverteixin i s’ho passin bé”, destaca. 

Bruno Novkovic ha ha donat tot pel Llagostera en el seu primer any i per això volem tornar-li aquest treball en forma de confiança en la que serà la seva segona temporada al club de la Costa Brava. Ell es troba a gust al Llagos i per nosaltres és un plaer que una persona de la seva qualitat professional i humana continuï amb nosaltres. Endavant Bruno! 

FOTO 1: Les ganes i els coneixements de Bruno Novkovic seran indispensables al filialasso i al benjamí C

FOTO 2: L'eivissenc va ser preparador físic i segon entrenador al filialasso la temporada passada

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter