LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Pablo Amantini no continuarà al Llagostera-Costa Brava: "M'emporto una gran impressió del Llagostera, és un club molt proper, cuida els jugadors i té una afició fidel"

Tornar

29/06/2019 21:18

Un ‘jefecito’ que sempre mantenia en alerta els seus companys, que hi posava tots els sentits perquè el Llagostera sempre estigués ben posicionat al darrere. Un ‘jefecito’ que es jugava el físic en cada acció amb aquesta samarreta, que formava al costat de Lucas Viale una parella de centrals argentina inexpugnable. Pablo Amantini no continuarà al Llagos la temporada que ve però en el record dels almogàvers quedarà totes les lliçons futbolístiques com a central que va donar al Municipal i també les lliçons humanes. Un futbolista amb un comportament impecable i exemplar dins i fora de la gespa. 

“Valoro aquesta etapa al Llagostera molt positivament per haver aconseguit l’ascens i haver aportat el meu granet de sorra. M’emporto una molt bona impressió del Llagostera, és molt proper, cuida la seva gent i l’afició és fidel i incondicional, està amb l’equip tant quan les coses van bé com malament”, destaca Amantini, que en la faceta ofensiva també ha aportat amb tres gols més tots els que ha generat indirectament en les jugades a pilota aturada. L’argentí ha estat un actiu molt important per Oriol Alsina i també un home molt important a nivell de vestidor: 

“A nivell personal he viscut una experiència molt bonica, he conegut companys nous i tots junts hem aconseguit ser campions, el grup que s’ha format és espectacular i m’he trobat a gust i he gaudit moltíssim. Els companys m’han escrit missatges en saber que no seguiria i això demostra la seva qualitat humana. Futbolísticament també ha estat un gran any, m’he trobat molt a gust”, subratlla Pablo Amantini, que té clar amb quin record es queda de tots els moments viscut aquesta darrera temporada. 

“Podria dir que el millor record que guardo és de quan vam pujar però em quedo amb tot el camí recorregut i de com m’he divertit i competit junt amb els meus companys”, destaca el central. Al Municipal sempre sonaran els crits d’ànims i alerta de Pablo Amantini, un defensa que ha posat al servei del Llagos la seva autoritat sobre el camp, entrega i contundència. I és que Amantini sempre serà el nostre ‘jefecito’. Moltes gràcies per tot el que ens has donat i molta sort Pablo! 

FOTO: Pablo Amantini va marcar un dels tres gols que ha fet amb el Llagos al camp del Cerdanyola (2-3) 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter