LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Pol Gómez continuarà al Llagostera-Costa Brava: "Segueixo perquè estic en un club familiar, per la confiança de l'Oriol, pel vestidor i per l'afició"

Tornar

19/06/2019 15:44

Veure un jugador fent de tot i al mateix temps és tot un espectacle: tallar, distribuir, ajudes, cobertures, agafar rebutjos, marcar gols. I aquest espectacle és el que ofereix Pol Gómez partit rere partit. Un espectacle del que els almogàvers tornaran a gaudir la propera temporada, ja que el ‘pulpo’ Pol continuarà un any més vestint la samarreta del Llagostera-Costa Brava. Una elàstica que el migcampista de 24 anys lluirà per quarta temporada consecutiva. 

“Segueixo al Llagostera perquè és un club familiar i perquè vinc d’un any molt bo a nivell personal en què m’ho he passat molt bé, ja que hi ha un gran grup al vestidor i l’Oriol m’ha donat molta confiança. L’afició també ha estat un altre motiu per seguir perquè és emocionant com ens ha ajudat. L’any passat em sentia amb el deute i el repte personal de tornar l’equip a Segona B i ara que ho hem aconseguit hem de gaudir de la categoria”, destaca el pivot de Lloret de Mar, ja plenament consolidat a l’equip. 

En la seva primera campanya al club de la Costa Brava, la 16/17, Pol Gómez va militar al filialasso per donar el salt amb el primer equip a Segona B la següent. Després d’acumular alguns minuts el curs anterior, aquest últim és el que ha vist el centrecampista consolidar-se definitivament a la primera plantilla amb la seva titularitat, els 36 partits en què ha participat i els seus tres gols. “Recordo que quan vaig venir al Llagostera aquell any tenia ofertes per jugar a Tercera però vaig preferir competir amb el filial a Primera Catalana i l’aposta, com els hi ha passat també a Maynau i Maymí, m’ha sortit bé. Cada any he jugat més i l’Oriol i tot el cos tècnic em coneixen cada cop millor”, reconeix Gómez, també el noi multifuncions del Llagos: aquesta temporada ha actuat de pivot, de central i de lateral dret. 

“No és problema actuar en posicions diferents. El que m’agrada és jugar i així aprenc a competir en altres demarcacions. D’aquesta manera també tinc més possibilitats de jugar”, explica el pop del Llagos sobre la seva polivalència. Una versatilitat que serà clau per competir en una categoria tan exigent com la Segona B. Pol Gómez té clar quin és l’objectiu en aquest retorn a la divisió de bronze i quins han de ser els requisits per complir-lo: 

“Com que la majoria de jugadors seguiran jo crec que serem un equip molt competitiu perquè som un grup unit i així també serà més fàcil que els nous futbolistes que vinguin s’integrin. Serà clau rebre pocs gols, continuar treballant l’estratègia i, sobretot, ser forts a casa com ho hem estat aquesta última temporada perquè l’any que vam baixar ens va penalitzar el fet de treure pocs punts al nostre camp”, conclou el pivot de la Selva. Un futbolista que seguirà posant el seu treball i omnipresència al servei del Llagos. Els almogàvers continuaran gaudint del noi que fa de tot i ho fa tot, continuaran gaudint del ‘pulpo’ Pol. 

FOTO 1: Pol Gómez és un pop que arriba a tot

FOTO 2: El pivot de Lloret de Mar, fonamental en l'equilibri tàctic del Llagos 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter