LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Comunicat oficial: El Llagostera-Costa Brava no podrà celebrar el Campus de futbol base aquest estiu

Tornar

18/06/2019 16:35

Benvolguts mares i pares del futbol base de la UE Llagostera-Costa Brava:

Des de la direcció del Campus del Llagostera ens adrecem a vosaltres per informar-vos que el club no podrà celebrar el campus aquest estiu.

El motiu és que durant les dates habituals de les activitats no podrem disposar del camp de futbol, espai on es realitzen el 90% del campus, degut a la indisponibilitat del terreny de joc. El camp precisa d’un canvi de gespa i aprofitant l’absència de competicions d’aquesta època s’ha d’acometre en aquest mes de juliol. L’Ajuntament de Llagostera i el Patronat de Llagostera ens han donat facilitats per poder celebrar el campus en altres espais del poble però creiem que no podem oferir el serveix que mereixen els nostres participants.

Tanmateix, estem molt agraïts tant a l’Ajuntament com al Patronat per les facilitats que ens han posat i per la seva atenció en tot moment i també volem expressar la nostra gratitud cap al IES de Llagostera per cedir-nos I’espai. I, per suposat, també estem molt agraïts a tots vosaltres, als mares i pares que confieu any rere any en el Llagostera. La formació dels vostres fills i filles és la prioritat del club i el Campus en aquest cas és una activitat complementària al treball de tota la temporada molt útil però les circumstàncies no ens permeten celebrar-lo aquest any. 

Us demanem disculpes per no haver-lo pogut organitzar, però us prometem que l’any que ve tornarem. I des d’avui, ja estem treballant en el Campus de la temporada veient, analitzant què es pot millorar i com podem fer-ho perquè els vostres fills i filles es diverteixin encara més. A més a més, treballem per tenir setmanes de tecnificació de jugadors i de porters. Moltes gràcies per la vostra confiança.

 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter