LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Viu el Llagostera 19/20: arrenca la campanya d'abonaments

Tornar

17/06/2019 01:10

Tots estem assaborint encara el dolç gust que ens va deixar aquesta última temporada: tants gols, tantes i tantes victòries al Municipal, tantes celebracions… alegries que van culminar amb aquell inoblidable 1 de juny a Portugalete. No ens cansem de dir almogàvers que vau ser fonamentals per pujar a Segona B i que ho continuareu sent per creuar les nostres metes. I que també volem augmentar aquesta família, que cada cop siguin més els almogàvers que donin suport al Llagostera. Com sempre passa amb els nous en aquest club, seran un més de la família des del primer moment. 

Com pensem tant en els aficionats que ja formeu part de nosaltres com en els futurs almogàvers llancem ja la campanya d’abonaments per la propera temporada. I com sobra dir que en això d’estimar i recolzar el Llagos l’edat no importa, hem pensat en totes i cada una de les franges d’edat. Per començar, els més petits, des dels que estan encara al bressol fins els de 12 anys, aquells que estan a punt de tancar la porta de la infància i obrir la de l’adolescència. La infància marca molt i volem que el Llagostera us marqui, que les tardes de passió i futbol que us pot regalar el Llagos estigui al baül dels bons records. Que quan sigueu grans i recordeu la vostra infància recordeu aquells partits amb que vivíeu en família amb els pares. Els i les almogàvers d’entre 0 i 12 anys tindran un preu anual de 50 euros per general, 100 euros per tribuna descoberta i 160 per tribuna coberta. 

Continuem amb la franja en què es viuen els primers amors i també en la que els més grans enceten la flor de la vida, la de les noies i nois que es vulguin fer socis del Llagostera d’entre 13 i 22 anys. Pels ‘teenagers’ volem que el Llagostera sigui un dels vostres amors, d’aquells que sempre recordeu. Pels que freguen els 20 o ja els tenen, segur que una de les moltes coses de les que es pot gaudir en aquesta etapa vital és del futbol, i què millor que fer-ho amb un club com el Llagos que transmet la passió i energia pròpies de la joventut. Aficionades i aficionats de 13 a 22 anys, si voleu vibrar, viure tardes de passió futbolera desenfrenades, el Llagostera és el vostre equip. La general us costarà 80 euros anuals, la tribuna descoberta, 135 i, la tribuna coberta, 170. 

Seguim amb un grup d’edat molt ampli, que agrupa molts pensaments i estils de vida. Però segur que el Llagos pot encaixar en tot i cadascun d’ells: les persones d’entre 23 i 64 anys. Plena joventut i plena maduresa. Uns busquen diversió, els altres estabilitat. Doncs el Llagostera és l’equip ideal: és impossible no divertir-se veient-lo jugar i veient com lluita colze a colze contra conjunts de ciutats més grans. I en quan a entrega, compromís dels jugadors i familiaritat no hi ha equip que ofereixi més estabilitat: tots i cada un dels futbolistes mai escatimaran en cap esforç ni tampoc en cap mostra d’agraïment a l’afició. I no hi haurà jugador que no ho faci, perquè qui no és així, senzillament no pot estar en aquest club. Els preus per la franja d’entre 23 i 64 anys són 100 euros la general, 160 la tribuna descoberta i 175 la tribuna coberta. 

I no ens oblidem d’ells, si els esmentem en últim lloc és, simplement per ordre numèric: els majors de 64 anys. Només us diem que venir a veure els partits del Llagostera només que us treurà anys de sobre perquè qui viu aquest club mai s’avorreix, mai deixa d’estar actiu. Això de seguir un club que competeix contra equips potents i grans pressupostos engresca, perquè aquí fem que des del primer moment tu també et sentis part d’això. 90 euros és el preu de la general, 140 el de la tribuna descoberta i 175 el de la tribuna coberta. 

Ah, i els almogàvers que renoveu el vostre carnet, tingueu l’edat que tingueu, gaudireu un any més d’ un 10% de descompte si renoveu abans del 30 de juliol per premiar la vostra fidelitat ;)

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter