LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Toni Cunill no continuarà la temporada que ve: "Em sento orgullós d'haver estat al Llagostera"

Tornar

12/06/2019 15:47

Quan saltava al camp sempre donava la mateixa sensació: sensació de seguretat, de fiabilitat, de solidesa. Un mur infranquejable per terra, una torre insuperable per dalt, una fortalesa, en definitiva, molt difícil de superar pels davanters. Toni Cunill no continuarà al Llagostera-Costa Brava la temporada vinent però el central deixarà al club del Gironès la imatge d’un futbolista que es jugava el físic per aquest escut cada vegada que saltava a la gespa, la imatge d’un esportista exemplar dins i fora de la gespa. Cunill no ha estat titular habitual aquesta temporada però quan no ha jugat només ha fet soroll amb el seu treball diari i quan ha sortit per Lucas Viale o Pablo Amantini ha contestat amb un rendiment espectacular, amb dos gols inclosos. El defensa va arribar l’estiu passat procedent del Figueres però ja havia estat a les ordres d’Oriol Alsina la pretemporada del 2013. 

“Em sento molt orgullós d’haver estat al Llagostera aquest any. Vaig venir perquè tenia ganes de viure una segona etapa i estava motivat per ajudar el club. Hem fet una temporada memorable, l’afició ens ha recolzat molt sempre i ha estat un plaer estar en aquest vestidor, amb un cos tècnic tan professional. El Llagostera és un club petit però treballa com un club professional, és una família i econòmicament és molt seriós. Tenint en compte tot això, no m’ha sorprès el que hem acabat aconseguint”, assegura Cunill, que fa un balanç positiu d’aquesta etapa a l’entitat llagosterenca, tant col·lectiva com individualment. 

“Com a col·lectiu ha estat una temporada espectacular pel fet d’haver estat campions i pujar a la primera, el vestidor ha estat una pinya. En l’aspecte personal m’emporto coses molt positives, com tot jugador m’hagués agradat tenir més minuts però quan he jugat sento que he aprofitat els minuts i que he ajudat a l’equip, com demostren, per exemple, els meus dos gols. A més a més la competència amb Lucas i Amantini ha estat molt sana i m’ha fet créixer com a futbolista, a evolucionar qualitats que no tenia tan evolucionades. Trobaré a faltar el vestidor per aquesta pinya que hi havia però és hora de buscar nous reptes”, destaca el central de 29 anys. Fos com a titular o sortint des de la banqueta, Oriol Alsina ha trobat sempre en la figura de Cunill un jugador de garanties preparat per qualsevol circumstància. 

“L’Oriol és un gran gestor de grup, molt bona persona i diu les coses directament. He pogut veure com treu el màxim rendiment a tots els jugadors i estic molt content d’haver compartit aquesta experiència amb ell i amb la resta de membres del cos tècnic”, ressalta el central de Torelló, que ja havia jugat play-off d’ascens a Segona B amb Espanyol B i l’equip on es va consolidar com a futbolista, el Figueres. Amb el Llagostera ha viscut la tercera promoció d’ascens, la qual li ha regalat moments que no oblidarà mai. “De totes les situacions viscudes, amb quedo amb el partit de tornada a Portugalete. L’afició, els familiars i els amics ens van ajudar a complir un somni que era fàcil dir-lo però no fer-lo perquè aquesta categoria és molt complicada. És un dia que recordaré tota la meva vida”, confessa el central osonenc. 

Un jugador que ha sabut esperar les seves oportunitats, que les ha aprofitat quan les ha tingut i que sempre ha treballat pensant única i exclusivament en ajudar el Llagos. I igual que Maik Molist, un futbolista molt agraït i que aprecia aquest club i una peça indispensable per aquest retorn a Segona B. Toni Cunill quedarà a Llagostera com un mur infranquejable que xocava contra tot per defensar aquests colors, i, sobretot, com un jugador modèlic en tots els sentits. Moltes gràcies Toni! 

FOTO 1: Toni Cunill, un jugador modèlic 

FOTO 2: El central ha estat un mur infranquejable sempre que ha sortit 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter