LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Juan Francisco Gómez 'Pini, nou entrenador del filialasso

Tornar

12/06/2019 15:31

Juan Francisco Gómez ‘Pini’ és el nou entrenador del filialasso. El tècnic de Santa Cristina d’Aro ocuparà el càrrec que ha deixat lliure a la banqueta Vicenç Fernández en la que serà la quarta temporada consecutiva del Llagostera ‘B’ a Primera Catalana. Pini ja va formar part del cos tècnic encapçalat per Javi Salamero al filial fa dues temporades. 

El nou tècnic del filialasso ha exercit aquesta darrera de campanya d’entrenador del juvenil del Cristinenc en una temporada excel·lent, ja que l’estratega de 36 anys ha classificat l’equip a Primera en setena posició i l’ha mantingut tot l’any en la part alta de la taula malgrat que l’objectiu principal fos la permanència. A banda, el tècnic de Santa Cristina d’Aro també ha estat el delegat de l’aleví B del Cristinenc i fins a mitja temporada va ser tercer entrenador del primer equip, càrrec que va haver de deixar per motius laborals. 

La plantilla del filialasso de la propera temporada es troba en plena de fase de construcció i la resta de cos tècnic també s’està confeccionant. El club anirà publicant més informació relativa al nou entrenador i al Llagos B properament. Molta sort i molts èxits, Pini!

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter