LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

La UE Llagostera-Costa Brava celebra aquest dissabte la festa de final de temporada

Tornar

05/06/2019 10:56

La UE Llagostera-Costa Brava celebra aquest dissabte, 8 de juny, a les 20:30 h., la festa final de temporada al Camp de Futbol Municipal de Llagostera, així com els ascensos del primer equip, del juvenil B i de l’infantil A. A més dels mateixos jugadors, entrenadors i altres treballadors del club –tant del primer equip com del futbol base-, la festa és oberta a totes les mares, pares, germans, avis, socis i aficionats. La festa serà amenitzada per l'Orquestra Di Versiones, compositora de l'himne del Llagostera. 

-PLANNING DE LA FESTA

La festa donarà inici a les 20:30 amb el sopar i a continuació es lliuraran els premis al millor company i també un regal a tots els jugadors assistents a aquest sopar.

-MENÚS

El menú infantil inclourà macarrons, fingers de pollastre amb xips i pastís de xocolata amb un preu de 10 euros, mentre l’adult oferirà canaló fred de carbassó farcit d’amanida de cranc, vedella amb salsa i pastís de xocolata, a més de vins, aigua i pa. El preu és de 19 euros.

-VENDA TIQUETS

Els tiquets pel sopar es poden adquirir a Outlet Tèxtil Tarragó (Carrer Garbí, 33, Llagostera) fins les 14:00 d'avui divendres, 7 de juny. 

Tots i cada un de vosaltres formeu part d’aquest club i d’aquests èxits i esperem comptar amb la vostra presència per concloure aquesta gran temporada!

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter