LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El Llagostera organitza aquest cap de setmana el I Torneig Costa Brava Football

Tornar

31/05/2019 12:06

La UE Llagostera organitza aquest cap de setmana de l’1 i de 2 juny a Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Sant Antoni de Calonge la primera edició del Torneig Costa Brava Football, una competició de futbol base de primer nivell per a les categories de benjamins i alevins que comptarà amb un total de 32 participants en cada categoria, amb la presència d’equips com el FC Barcelona i el Girona FC, així com amb altres referents del futbol formatiu català com CF Damm, UE Cornellà i CF Reus. 

El Levante també serà present en un torneig que celebrarà de manera simultània la primera fase a Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Sant Antoni de Calonge dissabte i la fase final i de consolació a Llagostera i Santa Cristina d’Aro diumenge. L’actualitat del I Torneig Costa Brava Football es podrà seguir a través de les xarxes oficials de la competició, Twitter (@BravaFootball) i Instagram (també @BravaFootball), així com per les xarxes oficials de la UE Llagostera.

La nòmina completa de participants, entre la categoria benjamí i l'aleví, la conformen: FC Barcelona, Girona FC, Levante UD, CF Reus, CF Damm, Fundació UE Cornellà, UE Llagostera, CE Mercantil, CE Europa, Sant Cugat FC, UE Tàrrega, Terrassa FC, UE Figueres, CF Peralada, CE Mataró, CE Manresa, UE Vilassar de Mar, FE Palamós, EC Granollers, Santfeliuenc FC, CE Vilassar de Dalt, FC Cardedeu, FE At. Vilafranca, CF Sistrells, CF Torelló, CAP Charenton, PU Figueres, Vic Riuprimer REFO, CE Cristinenc, UCE Celrà, UD Cassà, EF Gavà, FC Palafrugell, EF Calafell, AD Ca l’Aguidó, UD Mutilvera, CF Base Roses, CF Santvicentí, EF Calonge-Sant Antoni, CE Premià, FC Joanenc i UE Quart. 

Els patrocinadors principals que faran possible aquesta primera edició del Costa Brava Football són Frigorífics Costa Brava, que dona nom al Torneig, i Alfaro Bus. 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter