LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Llagostera-Costa Brava - F.E. Grama: Amb l'ambició de quedar el més amunt possible

Tornar

11/05/2019 10:22

Havent-nos assegurat ja la oportunitat de tornar-la a fer grossa ara només queda lluitar perquè el camí per tornar-ho a fer, dins de la dificultat, sigui una mica més curt. I aquest Llagos, que té aquesta ambició per quedar el més a dalt possible, està disposat a fer aquest esforç extra. L’Hospitalet, Prat i Horta ens segueixen d’aprop i no queda una altra que intentar guanyar els dos partits que queden. Però la prudència ha d’anar per davant i, per tant, el Llagostera-Costa Brava ha de pensar primer en el partit d’aquest diumenge al Municipal contra una Grama que no contempla un altre resultat que no sigui la victòria per mantenir plenes opcions de permanència (18:00). I ja se sap que competir contra rivals en aquesta situació a final de temporada implica una dificultat extrema. 

“Ara ja tenim assegurat el ‘play-off’ i, com més amunt quedem, molt millor. Ens fa il·lusió tornar a jugar davant de la nostra gent, que ha d’arribar allà on no puguin els jugadors. La Grama és un rival que es juga molt i està clar que enfrontar-te a un adversari en aquesta situació sempre és més complicat”, destaca Oriol Alsina, que adverteix de la qualitat i experiència de l’equip que entrena Toni Romero: “La Grama és un equip amb molta experiència, que ha anat de menys a més durant la temporada i que ha guanyat partits complicats. Té jugadors que et poden sorprendre en qualsevol moment”, avisa l’entrenador del Llagos.  

De fet, tot i que l’equip llagosterenc va ser capaç de guanyar el partit de la primera volta per 0-2 el conjunt del Gironès va poder comprovar aquesta habilitat del conjunt de Santa Coloma de Gramenet per generar-te ocasions del no res. “La clau per guanyar serà tenir més contundència a les àrees però l’ambient que hi hagi al camp també pot ser un factor decisiu. L’afició serà fonamental tant en els partits que queden de Lliga com en el ‘play-off’”, ressalta Alsina, que insisteix en la transcendència que tindran els almogàvers en aquest últim tram de la temporada.  El tècnic d’Arenys de Mar reconeix que la pressió de no fallar és un hàndicap a tenir en compte en aquests últims enfrontaments. 

“La pressió de no fallar fa que de vegades el rendiment sigui més irregular. Però hem de saber conviure amb ella com amb les baixes que es puguin produir”, assegura Oriol Alsina, que, tot i tenir ara mateix tota la plantilla disponible, sap que en cas d’alguna baixa sempre tindrà un jugador preparat per fer-ho igual de bé que el que substitueix. Feta realitat la il·lusió del ‘play-off’, ara, jugadors i almogàvers,  compartim l’ambició de quedar el més amunt possible. Junts hem aconseguit aquest ‘play-off’. I junts ha de ser com intentem convertir aquesta nova ambició en realitat.

FOTO: El Llagos va haver de treballar a fons al partit de la primera volta per guanyar a la Grama

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter