LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Filialasso-La Jonquera: A per la salvació amb els almogàvers i sense por

Tornar

10/05/2019 13:09

Dissabte ha de ser un d’aquells dies en què ja des de fora del Municipal se senti l’olor a dia gran, a  emotiu, a dia en què el camp s’ompli. El filialasso està en una situació compromesa a falta de tres jornades del final amb la mateixa puntuació que el descens, encara que fora de la zona vermella, i rep dissabte a les 17:00 un rival directe, La Jonquera, just una posició per sobre amb un punt més. L’equip de Vicenç Fernández sap que la por s’ha de mirar de front i després tombar-la de tot amb la qualitat innata que té aquest grup. I també sap que, encara que estigui al límit de l’abisme, hi hauran molts almogàvers disposats a donar-li la mà per evitar caure-hi. Portar la samarreta del Llagostera significa no tenir por i tenir aficionats que faran tot per ajudar-te. 

Vicenç Fernández té clar que és aquesta por que se sol presentar quan et jugues tant és la que ha impedit que el filialasso hagi mostrat el seu millor nivell en les tres últimes derrotes seguides. Vèncer-la no et garanteix la victòria, però t’hi apropa molt. “És un partit important però no decisiu en el que volem recuperar les sensacions que teníem tres setmanes enrere i això passa per treballar com ho fèiem i ser més atrevits. Hem de perdre la por i treballar com ho fem als entrenaments. Dóna gust entrenar aquests jugadors quan demostren el nivell que tenen”, destaca el tècnic del filialasso. “No hem fet especial incidència aquesta setmana en l’aspecte mental, sabem el que estem fent malament i estem intentant posar-hi remei. Tenim moltes ganes de millorar”, assevera Vicenç Fernández. 

L’equip llagosterenc tindrà davant un rival com La Jonquera que posarà la mateixa intensitat perquè està en una situació idèntica, però amb un punt més. El conjunt que entrena Jordi Boix encara aquest matx tan transcendent en el que es pot dir que és el seu millor moment de la temporada ja que, abans de perdre en l’última jornada contra el Girona C, l’equip jonquerenc havia encadenat set jornades consecutives sense perdre. El partit de la primera volta es va resoldre amb un empat (1-1), pel que el Llagos guanyaria també el goal average particular en cas de triomf. “La Jonquera és un bon bloc, treballador i ben posat al camp. Tenen clar el que cal fer i això és el que els ha portat a fer una segona volta tan bona”, destaca, que insisteix en l’atreviment com una de les claus per guanyar:

“Crec que poden haver-hi diverses claus. Pensem que serà molt important ser intensos, voler tenir la pilota i recuperar-la i ser atrevits quan la tinguem. Els duels individuals també poden ser cabdals i en aquest sentit haurem d’estar molt concentrats”, ressalta el míster del filialasso, que envia un missatge molt significatiu als almogàvers: “Demano a l’afició que ens ajudi com sempre fa, és un luxe tenir-la a prop i sentir com ens anima en cada partit. Volem que se sentin orgullosos de l’actitud que mostrem al camp i de com defensem els colors del Llagostera”, destaca Vicenç Fernández. A per la salvació amb els almogàvers i sense por. 

FOTO: Alex Cobos va marcar al partit de la primera volta. Ell i tots els seus companys ho donaran tot i ho faran amb l'alè dels almogàvers

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter