LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

EC Granollers - UE Llagostera-Costa Brava: A per la il·lusió de tornar a Llagostera com a equip de ‘play-off’

Tornar

04/05/2019 13:34

Sortirem de Llagostera amb la il·lusió de tornar sent un equip de ‘play-off’. Un sol punt, o una derrota del Sant Andreu, ens col·locaria en disposició de poder tornar-la a fer grossa. Però al final, si volem materialitzar tal il·lusió, ens hem de prendre aquest partit  de diumenge al camp del Granollers (12:00) com qualsevol altre, com un més de Lliga. Sabent de la dificultat que implica puntuar, sobretot si és al camp d’un dels equips que millor juga a futbol en aquest grup 5 de Tercera Divisió com el conjunt vallesà. Un feu del que el Llagos coneix la dificultat, ja que va perdre 1-0 en l’últim precedent, corresponent a partit de Copa Catalunya, a finals de juliol. 

“Arribem a aquest partit amb moltes ganes, conscients de que serà difícil guanyar cadascun dels tres partits que queden d’aquí a final de temporada”, destaca Oriol Alsina, que ressalta les virtuts futbolístiques del Granollers, un equip amb un molt bon tracte de pilota. Tot i així, el bloc que entrena José Solivelles s’adapta molt bé segons la situació, ja que tan aviat té possessions llargues com pot replegar i sortir al contraatac. El conjunt vallesà està ple de futbolistes versàtils. “El Granollers és un equip amb moltes bones individualitats, molt ben treballat per part del seu entrenador, amb uns bons fonaments futbolístics i amb jugadors desequilibrants”, adverteix Alsina. 

Una de les virtuts de l’equip granollerí és que, com passa al Llagos, el gol no es concentra en un sol jugador, si no que diversos futbolistes tenen facilitat per veure porteria com il·lustren les xifres: Oriol Molins suma 8 gols, Pau Darbra, 7 i Xavi Civil, 6. Un potencial ofensiu que l’equip llagosterenc haurà d’intentar contenir si vol treure un bon resultat. “No m’agrada parlar de partits anteriors, però respecte el partit del Castelldefels haure de ser més contundents en defensa i generar més ocasions de gol. Sobretot serà clau ser més contudents a les àrees”, assegura Alsina.

Malgrat que el Llagos vagi líder, el tècnic d’Arenys de Mar manté la prudència, la bona costum de no pensar més enllà de l’objectiu que s’ha de complir primer. “Hem d’anar pas a pas. Primer volem assegurar el ‘play-off’, i això passa per puntuar a Granollers, cosa que no serà fàcil”, avisa l’entrenador del conjunt blau-i-vermell. Un punt és el que separa del ‘play-off’ el Llagostera. Però allò que separa el Llagos dels seus objectius ho han d’unir els almogàvers, inseparables també del seu equip. Junts hem de deixar-ho tot sobre la gespa del camp del carrer Girona perquè el Llagostera surti de la capital vallesana com tot un equip de ‘play-off’. 

FOTO: Sascha Andreu va ser clau al partit de la primera volta, resolt amb 4-0 a favor del Llagostera

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter