LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Llagostera-Costa Brava - Terrassa: competitivitat i prudència fins el final

Tornar

19/04/2019 20:15

Falten només cinc jornades pel final i estem davant el millor escenari possible, el que tots havíem contemplat als nostres somnis: depenem de nosaltres mateixos, tant per classificar-nos pel ‘play-off’, com per ser campions de Lliga. Però això no ens ha de fer abandonar les dues virtuts que ens han acompanyat durant la temporada i, que, ara més que mai, les hem de mantenir al nostre costat. Per això, el primer és assegurar el ‘play-off’, i després anar a pel primer lloc. Però, millor dit, i si som el màxim de prudents que hem de ser, el primer és intentar guanyar el Terrassa aquest dissabte al Municipal (17:30 h.). Oriol Alsina té molt clar sobre com el Llagostera-Costa Brava s’ha de prendre aquesta recta final:

“Arribem a aquest partit amb moltes ganes de tornar a competir després de la jornada de descans i amb la mentalitat d’anar partit a partit. Sabem que cada un dels partits que queden seran molt complicats i que els rivals directes fallaran poc. Ja vam anar líders a la primera volta -ara mateix el primer classificat és el Prat que ja ha jugat-, i després vam caure a la tercera posició. Per tant, prudència, respecte i humilitat”, adverteix l’entrenador del Llagos. No en va, i com diu l’entrenador d’Arenys de Mar, ningú afluixa per darrere. Sense anar més lluny Horta i Sant Andreu s’han posat tres i sis punts respectivament del Llagos provisionalment amb el ritme que han agafat. Per tant, el matx contra el Terrassa cobra encara més transcendència. 

“El Terrassa és un molt bon bloc amb individualitats de màxim nivell i que fins no fa gaire estava lluitant per les posicions capdavanteres. Considero que hauria d’estar més a dalt”, destaca Alsina sobre un adversari que va fer suar al Llagos a la primera volta en un partit on l’equip llagosterenc va poder treure un punt molt valuós  de l’Oímpic de Terrassa (1-1). El conjunt blau-i-vermell, que acumula set jornades consecutives sense perdre, ve de no competir el darrer cap de setmana. “Després de la bona ratxa que hem agafat potser ara tenim més complicat tornar a competir venint d’una jornada de descans, encara que aquesta jornada sense jugar ens ha vingut bé per recuperar jugadors lesionats”, reconeix Oriol Alsina, a qui l’experiència qui és el factor desequilibrant, sobretot en aquest moment de la campanya. 

“Necessitem el suport de l’afició, és la que ens dona aquesta ajuda extra que sempre et fa millorar i la que ens ajuda a competir quan ho passem malament”, assevera Alsina. I és que apart d’aquesta competitivitat i la prudència, tenim clar qui més ens ha d’acompanyar fins el final, qui més és clau per anar donant els passos necessaris per apropar-nos cada vegada més a la nostra il·lusió: els almogàvers. 

FOTO: El Llagostera va haver de treballar de valent per treure un punt contra el Terrassa al partit de la primera volta 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter