LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

L’infantilasso puja a Divisió d’Honor. Felicitats nanos!

Tornar

13/04/2019 17:27

L’infantil A s’acaba de convertir en equip de Divisió d’Honor després dels resultats d’aquest dissabte. L’equip entrenat per Guillem Ferrer i Edu Maicas necessitava una victòria en el partit d’aquest diumenge davant del Banyoles (18:00 h.) per ascendir de manera matemàtica però la derrota D’aquest dissabte del Vic Riuprimer i l’empat del Vilassar de Mar, el dos rivals directes del Llagos, comporten que l’infantilasso, segon classificat, sentenciï l’ascens ja abans de saltar al terreny de joc aquesta jornada. El líder actual d’aquest grup 2 de Preferent és la Damm B, però, com que el club cerveser té l’equip “A’’ a Divisió d’Honor no pot pujar. El Girona B, tercer, encara podria treure aquesta segona plaça al Llagostera però, pel mateix motiu que la Damm, no pot ascendir. 

L’infantilasso segella d’aquesta manera una temporada de somni, impressionant, espectacular, en què el conjunt llagosterenc ha certificat el seu retorn a Divisió d’Honor menys d’un anys després de perdre la màxima categoria, ja que encara, i comptant el matx de diumenge, a l’equip de Guillem Ferrer li resten cinc partits per disputar. Un nou llagosterasso en què també hi ha tingut molt a veure Miguel Ángel Sierra, l’anterior entrenador. Sierra va començar la temporada com a primer entrenador -també assistit per Edu Maicas-, càrrec que va ocupar fins a principis de febrer, quan va haver de marxar per aprofitar una oportunitat de formar part del cos tècnic del primer equip del Leganés, a Primera Divisió, com a analista. Durant la seva etapa, l’infantilasso va arribar a sumar 14 jornades seguides sense perdre, ratxa que va encarrilar posar molt de objectiu. Una empremta la que ha deixat Miguel Ángel Sierra que el club no oblida i per la qual li està molt agraït. 

Un èxit on hi han col·laborat tot el club, i sobretot, un magnífic grup de jugadors talentosos, treballadors, sacrificats i lluitadors, que representen els valors del Llagostera allà on van. Així doncs, un altre equip del Llagos que la torna a fer grossa, un nou llagosterrasso del que ens sentim molt orgullosos perquè s’ha aconseguit, sobretot, de la manera que tant identifica aquest club, treballant, lluitant i sense que la rendició mai hagi sigut una opció. FELICITATS CRACKS! 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter