LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

L’anàlisi de Guillem Ferrer de l’Infantilasso-Banyoles: “No hem de pensar en el possible ascens, només en competir bé diumenge perquè en aquesta categoria és molt complicat guanyar”

Tornar

12/04/2019 13:44

L’infantilasso té davant de sí una nova oportunitat per ser matemàticament aquest diumenge si guanya el Banyoles al Municipal (18:00), sí, però Guillem Ferrer i els seus jugadors saben que, al final, es tracta d’un partit més, d’un matx en què s’haurà de competir i lluitar fins el final com en qualsevol altre per aconseguir la victòria. Saben que el possible ascens matemàtic no ha de ser l’objectiu que tinguin al cap quan comenci al partit, si no una conseqüència d’un possible triomf. Aquest infantilasso està signant una temporada espectacular sabent llegir tots els moments i situacions i aquest cop l’equip llagosterenc no vol que sigui menys. 

En aquesta categoria costa molt guanyar i has de treballar i correr més que el rival si vols treure els tres punts. Esperem un partit on el Banyoles ens ho posi molt difícil, no té res a perdre i vindrà aquí sense cap pressió, així que haurem de donar el màxim des del minut 1. Espero un partit on ells es facin forts en defensa amb el seu replegament i on ens toqui a nosaltres tenir la iniciativa del joc”, destaca Guillem Ferrer, que, després del treballat empat a Vilassar de Mar (1-1), ha gaudit d’una setmana en què, de nou, els seus jugadors s’han entrenat amb la mateixa serietat de sempre. 

“La setmana ha anat molt bé. El grup s’ha entrenat molt bé i motivat i arriba a aquest partit preparat per competir i amb ganes de fer un bon partit diumenge i guanyar”, destaca l’entrenador de l’infantilasso, que no ha pensat massa en la possibilitat d’ascendir matemàticament aquests dies. Tant l’equip com els seus jugadors han estat prudents i han tingut en compte al llarg d’aquesta setmana, que, el més important de tot, era preparar-se el millor possible per competir amb les màximes garanties diumenge. 

La setmana passada vam parlar més de l’objectiu però aquesta setmana ho hem esmentat poc. Hem donat més importància a ser feliços entrenant per i a preparar-nos per competir bé diumenge. Tothom sap el que ens juguem però en lloc d’insistir en el que podem aconseguir si guanyem ens hem de centrar en el nostre joc”, ressalta Guillem Ferrer. L’infantilasso sap el que pot aconseguir aquest diumenge, però també que primer ha d’intentar vèncer un Banyoles que, com fan tots els equips en aquesta categoria, ho posarà molt difícil. I si vol fer-ho, i com porta fent-ho tota la temporada, ho haurà de donar tot. 

FOTO: Guillem Ferrer dona instruccions a Pol Cubero en el partit a Vilassar de Mar. L'estratega ha mentalitzat els seus jugadors de la dificultat del partit de diumenge 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter