LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Banyoles - Filialasso: ser fidels a sí mateixos, l'única manera d'intentar treure un bon resultat a Banyoles

Tornar

12/04/2019 12:52

No hi ha més secret que ser tu mateix si vols tenir opcions de treure els tres punts al camp d’un equip potent que aspira a l’asens o així pensa el filialasso, que visita aquest diumenge el Banyoles (18:00). Aquest grup 1 de Primera Catalana, la igualtat en la seva màxima expressió, no dona treva i malgrat la bona temporada que està fent, l’equip llagosterenc es veu a quatre punts del descens quan ja en té 37 i tan sols queden sis jornades pel final. El normal seria tenir la permanència encarrilada, però no en aquesta categoria. Que el cinquè classificat, el Sabadell Nord, estigui més a prop del descens que del segon lloc ho diu tot en una Primera Catalana que no dona marge d’error. 

El filialasso, que arriba de guanyar la Guineueta, s’enfronta a un adversari immers de ple en la pugna er pujar de categoria i que suma sis jornades seguides sense perdre. A banda, el conjunt del Pla de l’Estany no perd des del novembre a casa, on només ha perdut dis partits en tota la temporada. Tot i així, l’equip llagosterenc arriba en bona disposició per intentar treure un bon resultat com destaca el seu míster, Vicenç Fernández, encara que sempre conscient de la dificultat de jugar al Municipal de Banyoles. “El Banyoles és un dels millors equips de Primera Catalana, un conjunt amb les idees molt clares, molt ben treballat, solidari, ben col·locat i que domina molts registres del joc. És un equip jove amb un entrenador que sap treure el millor rendiment. Però arribem a aquest partit bé, amb molta il·lusió i venint de treballar molt bé als entrenaments”, destaca l’entrenador del filialasso sobre el bloc dirigit per Adam Fontes. Un Vicenç Fernández que té clar el que han de fer els seus jugadors per tenir possibilitats de guanyar: ser fídels a sí mateixos i al seu estil de joc. 

“Si volem guanyar hem d’estar seriosos, tenir paciència i intentar exercit la nostra idea de joc per portar el partit cap on ens interessa, tot i que sabem que el Banyoles és un rival que tracta molt bé la pilota, pel que haurem de lluitar per tenir la possessió. Serà molt important sobretot també anar amb compte amb les pèrdues en zones perilloses”, assegura Fernández. Des de la seva arribada a la banqueta, el tècnic de Vidreres, que ja suma vuit jornades entrenant l’equip després de la marxa de Salvador Jaspe, ha tingut clar quin ha de ser l’estil de joc que han de posar en pràctica els seus jugadors. De fet, des del seu primer partit, desenvolupar un futbol basat en la possessió de pilota i atacar -igual que com l’esforç-, ha estat innegociable per Vicenç Fernández, que s’ha trobat amb una bona resposta per part dels seus jugadors. 

“Des del primer dia m’ho estan posant molt fàcil. Volen treballar i millorar a cada entrenament, s’hi deixen la pell i és un luxe per mi treballar amb aquesta predisposició, el que estan fent aquests jugadors té molt de mèrit. Hem de seguir treballant així si volem aconseguir la permanència, estem en una Lliga molt igualada i cal lluitar cada partit com si fos l’últim perquè estem competint contra autèntics equipassos i costa molt guanyar ”, destaca l’entrenador d’un filialasso que, sempre prudent, va a Banyoles sense complexos i amb les ganes de mostrar la seva personalitat. Hi han moltes maneres d’intentar guanyar, però, si vols fer-ho a un camp com el del Banyoles, el filialasso sap que, ser ell mateix, és l’única. 

FOTO 1: La classe de Monchi Blanco, clau en aquest filialasso

FOTO 2: La lluita i el caràcter competitiu de Juan Cruz és cabdal en aquest equip 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter