LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El Llagostera-Costa Brava i el Santa Eugènia de Berga organitzaran una jornada de partits entre els seus equips de futbol base a l'estiu

Tornar

10/04/2019 17:37

La UE Llagostera-Costa Brava i el Santa Eugènia de Berga, d'Osona, han acordat organitzar dues activitats conjuntes pròximament: alguns equips de futbol base de l’entitat osonenca vindran a Llagostera un dia a l’estiu per viure d’una jornada de futbol junt amb alguns conjunts del Llagos i, possiblement, el Santa Eugènia organitzarà una sortida aquesta temporada per venir a donar suport al primer equip. Aquestes dues activitats previstes van resultar de la visita del club osonenc al Llagostera del passat divendres per conèixer des de més a prop el funcionament de l’entitat llagosterenca i les claus que tant han fet créixer el club del Gironès els últims 10 anys. Isabel Tarragó i Oriol Alsina van rebre tres membres de l’entitat osonenca a les instal·lacions de Tèxtil Tarragó: Marc Hernández (responsable de comunicació), Lluís Valverde (encarregat de logística) i Jordi Rodríguez (coordinador).

El responsable de comunicació de l’entitat santaeugenenca, Marc Hernández, fa una valoració molt positiva de la trobada amb el club llagosterenc. “Aquesta visita va ser una experiència molt positiva perquè ens van explicar com funciona el club i com ha arribat on ha arribat. Hem après moltes coses i intentarem aplicar-ne algunes per fer créixer el Santa Eugènia de Berga. A part, el tracte va ser exquisit, l’Oriol i l’Isabel ens van parlar de tot sense cap filtre. Vam gaudir molt”, destaca Hernández. 

Així ho valora Isabel Tarragó: “Van fer un esforç desplaçant-se a Llagostera per venir-nos a veure i és d’agrair el seu interès. Sempre és interessant compartir experiències amb altres clubs”, ressalta la presidenta del Llagos. Des del club estem molt agraïts i elogiats perquè el Santa Eugènia de Berga hagi mostrat aquest interès per conèixer més a fons l’entitat de la Costa Brava fins el punt de venir fins a Llagostera. Serà un plaer poder gaudir de dues activitats conjuntes amb vosaltres. Gràcies pel vostre interès!

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter