LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Santboià-Llagostera-Costa Brava, un partit amb doble adversari: un rival en bona dinàmica i un camp gran

Tornar

29/03/2019 11:37

Al Llagostera-Costa Brava li espera un doble adversari aquest dissabte (17:00): a més d’un Santboià que arriba en el millor moment de la temporada i amb moltes opcions encara de salvar-se un camp de dimensions grans, molt més que les del Municipal. Un matx que és una de les set finals que li queden al Llagos d’aquí a final de temporada per assaltar un ‘play-off’ en què ara mateix ni la plantilla ni Oriol Alsina hi pensen. Els rivals que queden i els punts que queden encara per disputar prohibeixen parlar encara de fer comptes. 

“Ara mateix no penso en els punts que necessitem per fer ‘play-off, només en aquest partit, que serà molt difícil. El Santboià es troba en el millor moment de la temporada, ja que dels últims sis partits n’ha guanyat tres i empatat un i ve de treure una victòria a un camp tan complicat com el del Terrassa. Psicològicament estan forts i ara més que mai tenen opcions de salvar-se”, assegura el tècnic del Llagostera, que destaca el hàndicap de competir en un terreny de joc més gran del que el Llagos està acostumat. 

“Ells estan molt més acostumats a jugar en un camp així i aquest factor els beneficia. Ells buscaran els espais provocats per un terreny de joc així i nosaltres ens hem de saber adaptar per competir bé i guanyar les lluites individuals. Hem d’intentar tenir la pilota el màxim temps possible”, ressalta Oriol Alsina. Malgrat la lògica dificultat de la major grandària del camp, el Llagos ja ha demostrat aquesta temporada a camps com el del Terrassa (1-1) i el del Reus B (0-0) que és capaç de competir en aquestes circumstàncies en perfectes garanties. 

Tot i que l’equip llagosterenc arriba física i mentalment molt fort a aquesta última recta final de campanya, les absències per lesió o sanció es fan sentir després d’una temporada molt exigent. En el cas del Santboià, per exemple, el Llagos no podrà disposar de Pablo Amantini, que compleix sanció per acumulació de targetes. Malgrat això, l’equip blau-i-vermell compta amb el suport del filialasso. “Sí que em preocupen les baixes però al final som una plantilla curta i on no arriben els futbolistes del primer equip han d’arribar els del filial”, destaca el míster. I on no arribi cap de nosaltres, arribaran els almogàvers.

FOTO: El Santboià ja va demostrar al partit del Municipal del que és capaç amb una derrota per la mínima (2-1)

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter